Amarins de Boer
Amarins de Boer Eten & drinken 20 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Bestel vanaf nu je pizza aan de gate op Schiphol

Een pizzaatje of sushi bestellen en binnen een kwartier laten bezorgen aan de gate, het kan vanaf nu op Schiphol. Het draait nu nog om een pilot, die bij succes wordt uitgebreid.

De luchthaven slaat hiervoor de handen ineen met cateraar HMSHost en maaltijdbezorger Deliveroo. De pilot is dinsdag gestart voor passagiers op de E-pier, die vooral wordt gebruikt voor vluchten buiten Europa. In maart komt daar de D-pier bij.

Bestellen via de app of site

Gerechten kunnen besteld worden met de app of via de website van Deliveroo. De maaltijden worden bereid door de restaurants achter de douane zoals The Grill en The Oven en de Streed Food Market die onder cateraar HMSHost International vallen.

Er wordt 2,50 euro voor de bezorging gerekend, maar dan heb je je bestelling wel binnen een kwartier. Handig als je lange rijen wilt vermijden.

Bestel vanaf nu je pizza aan de gate op Schiphol
Het eten heb je binnen een kwartier. Foto: Schiphol.

De service is dagelijks tussen 07.00 en 20.30 uur beschikbaar. De proef loopt in eerste instantie tot en met eind maart, daarna volgt een evaluatie. Schiphol is de eerste luchthaven in Europa die experimenteert met bezorging bij de passagier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.