Food

9 tips voor makkelijk & snel avondeten

Camera video9 tips voor makkelijk & snel avondeten

Leonie ter Veld

Foto van 'Leonie ter Veld'

12 DEC 2017

Je komt thuis uit werk of studie en hebt weinig zin én tijd om in de keuken te staan om een lekkere maaltijd in elkaar te knutselen. Wie kent het niet tegenwoordig? Mijn naam is Leonie ter Veld en ik heb er mijn beroep van gemaakt om mensen zoals jou te inspireren om lekker te eten, maar dat wel echt binnen no-time op tafel te toveren. Want lekker en gezond eten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, lang te duren of bijzonder duur te zijn.

Al jaren inspireer ik dagelijks studenten voor een makkelijke en snelle maaltijd op mijn eigen website gewoonwateenstudentjesavondseet.nl en de komende weken ga ik dit ook via Metro doen. Verwacht handige tips die je meteen kunt toepassen in je dagelijks leven. Oh en niet alleen in geschreven tekst, óók in video! Ik ga namelijk om de week een korte video voor je maken met daarin de tofste tips en recepten. Check hier alvast de eerste:

Zo. En dan is het nu hoog tijd om aan de slag te gaan met 9 tips om je leven makkelijker te maken. Klaar voor? Aan de slag!

Tip #1: Koppel een dag aan een bepaalde maaltijd

Als je van tevoren bepaalt dat je iedere maandag stamppot eet, iedere woensdag pasta en iedere vrijdag een hamburger, dan scheelt dat al drie dagen waarop je echt na moet denken over je avondeten. Bovendien zijn dit gerechten waar je enorm mee kunt variëren; ga de ene maandag voor pasta pesto met garnalen, de volgende maandag voor pasta pesto met kip, de week erna voor pasta met mozzarella, tomaat en basilicum en die week daarna voor spaghetti Bolognese. Ditzelfde geldt voor stamppot; de ene week stamppot prei, dan stamppot andijvie, dan eens stamppot broccoli en varieer ook lekker met je bijgerecht; van slavink tot vissticks, van kip met een beetje kruidenroomkaas tot shoarma; het is allemaal lekker met stamppot! En dan heb ik het over de burgers nog niet eens gehad. Bedenk een standaardmaal voor een bepaalde dag en probeer binnen die standaardmaaltijd lekker te variëren. Binnen no-time heb je voor jezelf een stuk of 15 recepten waarmee je de komende tijd lekker kunt rouleren.

Tip #2: Smaakmakers die je altijd in huis moet hebben

In mijn keuken vind je altijd een fles olijfolie extra vierge, knoflook, zongedroogde tomaten en een pot feta. Dit zijn van die dingen die behoorlijk lang houdbaar zijn en je kunt er heel veel lekkers mee klaarmaken. Heb je alleen nog brood in huis? Met olijfolie en knoflook maak je het tot heerlijke toast! Heb je alleen saaie groentes in huis? Wok ze lekker met wat knoflook in olijfolie en serveer ze met zongedroogde tomaten en feta. Dit is ongeveer met alles lekker.

Tip #3: Kook aan het begin van de week een grote pan en eet daar de rest van de week van, maar blijf variëren!

Ik ben zelf geen groot fan van de hele week hetzelfde eten, maar wist je dat je bepaalde maaltijden heel goed op verschillende manieren kunt eten? Maak bijvoorbeeld op maandag een grote pan spaghetti Bolognese en gebruik je bolognesesaus dinsdag op een wrap met kaas en een bosuitje, woensdag als frittata en donderdag met nacho’s uit de oven. Hetzelfde geldt voor een grote pan bonen; eet op maandag chili con carne, stop het dinsdag tussen een wrap met wat Mexicaanse kruiden, serveer je saus woensdag met taco’s en een frisse salade en ga zo maar door.

Tip #4: Groentesoep!

Soep is echt een van de makkelijkste dingen om zelf te maken. Voor een klassieke groentesoep heb je aan bouillon en een zakje soepgroentes uit de supermarkt al genoeg. Even samen in een pannetje warm laten worden en een minuut of 10 laten pruttelen en je hebt een avondmaal. Maar ook varianten als courgettesoep, paprikasoep, zoete aardappelsoep en wortelsoep zijn zo makkelijk klaar te maken. Je hoeft alleen de groentes in stukken te snijden, deze een paar minuten met knoflook en een uitje in een pan te bakken, daar kokend water op te gieten met een bouillonblokje en dit te pureren zodra de groente zacht en gaar is. Voedzaam, snel en hartstikke goedkoop. Oh en het belangrijkste: erg lekker.

Tip #5: Couscous heeft een korte kooktijd

Heb je altijd pasta en rijst in de voorraadkast staan? Goed begin! Maar wist je dat couscous nog veel makkelijker en sneller klaar te maken is dan pasta en rijst én dat je het net zo goed kunt combineren met alle dingen die je normaal bij je pasta of rijst zou eten? Ga bijvoorbeeld eens voor couscous met kip kerriesaus of couscous Bolognese. Doordat couscous slechts 2 minuten nodig heeft om gaar te worden, bespaar je 6 minuten ten opzichte van pasta of rijst.

Tip #6: Eet minder vlees

Minder vlees eten is niet alleen goed voor de wereld en voor je gezondheid, het scheelt je ook nog eens enorm in de portomonnee én je bent vaak sneller klaar met koken. Bij je AGV’tje zou ik lekker voor een slavink, gehaktbal of kipschnitzel kiezen, maar in het geval van pasta, rijst of andere gerechten waar vlees niet de basis van je maaltijd vormt, zou ik gaan voor vega. Pasta zonder gehakt of met vegetarisch gehakt is ook weleens prima en rijst met kerriesaus is ook heel lekker met champignons in plaats van kip. Gerechten zonder vlees zijn over het algemeen altijd sneller klaar. En dat wil je!

Tip #7: Gebruik pakjes & zakjes

Ik weet dat dit niet een heel populaire mening is, maar ik ben zelf dol op het gebruiken van pakjes en zakjes voor de bereiding van mijn avondeten. Deze producten zijn op de markt gebracht om je kookleven makkelijker te maken; je zou haast gek zijn als je ze niet gebruikt ;-). Bovendien zijn veel pakjes en zakjes de afgelopen tijd behoorlijk verbeterd als je kijkt naar ingrediënten en E-nummers.

Tip #8: Denk niet te moeilijk

Dacht je dat koken heel ingewikkeld is? Ha, mooi niet! Probeer het voor jezelf zo makkelijk mogelijk te maken; heb je zin in pasta? Roer er een potje pesto door en wat groentes en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel. Of combineer je spaghetti eens met mozzarella, basilicum en tomaat, dat ligt echt binnen tien minuten op je bord. Of wat dacht je van een wrap met een kipschnitzel, tomaat, honing-mosterddressing en wat sla? Of een stamppot met kant-en-klare aardappelpuree waar je snel even wat prei en bijvoorbeeld gorgonzola doorheen roert. Probeer dingen uit, maar houd het simpel.

Tip #9: Doe één keer in de week boodschappen

Een tip die je waarschijnlijk wel kent, maar als er íets is wat tijd bespaart, dan is het wel één keer in de week je boodschappen doen. Zorg ervoor dat je ingrediënten in huis haalt die je de hele week kunt gebruiken. Ik vind spinazie altijd ontzettend handig, omdat je het met heel veel verschillende gerechten kunt combineren en zowel rauw, gebakken, als gekookt kunt eten. Ideaal. Maar ook wraps moet je iedere week in huis halen; eet de ene dag klassieke wraps en gebruik ze de volgende dag als pizzabodem. Vet heerlijk!

Over deze blog

Leonie ter Veld is een ex-studentje uit Amsterdam en is de oprichtster van het blog gewoonwateenstudentjesavondseet. Haar hele dag staat in het teken van de vraag: Wat eet ik vanavond? Een goede kok is ze niet, een goede bakker evenmin, maar ze houdt wel van lekker eten. Dat deelt ze graag met anderen. De komende weken deelt ze haar kookervaringen in situaties die de Metrolezer bekend voor zullen komen.

Inmiddels heeft Leonie al drie boeken uitgebracht, waarvan het boek TOFFE TOSTI'S het meest recente is. In haar nieuwste boek staan 55 tostirecepten voor iedere tostiliefhebber. Heerlijk toch!?


Views

7k+

De beste koffie van Nederland komt uit Amersfoort

Foto van 'Ingelise de Vries'

GISTEREN

Ben je op zoek naar het allerlekkerste kopje koffie van Nederland? Dan wordt het hoog tijd om de trein te pakken naar het midden van het land. Boot Koffie in Amersfoort heeft namelijk de beste koffie van Nederland, volgens de Misset Horeca Koffie Top 100.

De jury werd volgens Misset Horeca 'ontroerd tot tranen' in de Keistad. ,,En als dan ook de andere koffies hier fenomenaal zijn – en dat waren ze – is dit de verdiende nummer één van de Koffie Top 100 2018", valt te lezen op de website. De prijs werd maandag uitgereikt in Almere.

'Een legende'


Views

700+

Kombucha: wat is het nou eigenlijk precies?

Kombucha is een betere keus dan een glas cola of fanta. / Unsplash

Foto van 'metronieuws'

21 SEP 2018

Kombucha, een drankje afkomstig uit Oost-Azië van meer dan tweeduizend jaar oud. Het was vooral populair omdat het genezende eigenschappen zou hebben en kwam uiteindelijk via handelsroutes in Europa terecht. Wellicht heb je het al eens op de menukaart zien staan bij dat ene hippe tentje, of heb je het in de schappen zien liggen bij de supermarkt. Maar wat is er nou eigenlijk waar van die gezondheidsvoordelen en wat is het drankje precies?

Wat is het?

Kombucha wordt gemaakt van groene en zwarte thee. Aan dit mengsel wordt suiker toegevoegd dat gerfementeerd wordt door een levende startercultuur. Dit is een soort pannenkoek die bovenop het theewater ligt, steeds boller wordt en op een paddenstoel gaat lijken. Dit wordt ook wel SCOBY genoemd, symbolic colony of bacteria and yeast.


Views

2k+

Kan een smartphone je digitale zakelijke partner zijn?

Een smartphone die ook je digitale zakenpartner is

In samenwerking met Huawei

18 SEP 2018

Speciaal ontwikkeld voor de ambitieuze young professional: de nieuwste Mate 20 lite smartphone van Huawei. De vraag of je smartphone ook je digitale zakenpartner kan zijn kan met deze serie direct met ‘ja’ worden beantwoord. Die young professionals hebben uiteraard te maken met tal van zakelijke partners in levenden lijve, maar zij hebben er nu ook een digitale ‘collega’ bij.

Nu al in Nederland

Werd eerder dit jaar de Huawei P20 Pro gelanceerd (de smartphone met tal van bijzondere fotografiemogelijkheden), onlangs was het op consumentenelektronicabeurs de beurt aan de Mate 20 lite. Met de woorden ‘ideale combinatie van beauty & brains, met kracht, functionaliteit en fotografie in een strak en eigentijds zakenjasje’ werd het nieuwe pronkstuk uit Azië gelanceerd.


Views

4k+

Alles wat je nog niet wist over koffie

Alles wat je nog niet wist over koffie. / Unsplash

Foto van 'metronieuws'

20 SEP 2018

Koffie. Het bruine goud waar velen van ons in de vroege ochtend naar snakken. Niets is beter dan die eerste slok van je latté terwijl je aan het haasten bent voor de trein. Maar wat weten we eigenlijk van dit magische spul? Hieronder zetten we alle feitjes voor je op een rijtje.

1. Koffie wordt gezet met koffiebonen. Maar wat blijkt, koffiebonen zijn helemaal geen bonen, maar pitten van de koffiebes.

2. Deze bonen zijn groen, maar veranderen van kleur naarmate ze rijper worden. Ze gaan van groen, naar geel, naar rood.


Views

2k+

Wat broodnodige uitleg over brood

Een brood. / Unsplash

Foto van 'metronieuws'

19 SEP 2018

Brood, wij Nederlanders eten het bijna allemaal. Het lijkt echter steeds meer aan populariteit te verliezen. Zo zou brood dikmakend zijn en draagt het niet bepaalt bij aan een afwisselend eetpatroon. Hieronder zetten we op een rijtje waarom een boterham voor ontbijt of lunch toch een goed idee is.

Allereerst natuurlijk omdat er veel vezels in brood zijn verwerkt. Het hangt wel af van wat voor soort brood je eet. Er zijn veel verschillende soorten broden. Naast het bekende wit brood en bruine brood, is er volkoren brood, maar ook zuurdesembrood. In tegenstelling tot wat je misschien dacht is bruin brood niet altijd gezonder (lees: meer vezels) dan wit brood.

Bruin en wit


Views

1k+

Nieuw: smeerbare whisky voor op brood

Whisky voor op brood! ©Firebox

Foto van 'Jelmer Visser'

12 SEP 2018

Vind jij een boterham met kaas of jam maar saai? Dan is er goed nieuws. Voor de avontuurlijk ingestelde broodliefhebber is er vanaf oktober smeerbare whisky als beleg. Het bizarre product werd opgepikt door onze Vlaamse collega's.

Marmalade

Het opmerkelijke broodbeleg is afkomstig van het bedrijf Firebox. De smeerwhisky is een marmelade gemaakt van sinaasappels en single malt whisky. Volgens informatie op de site is het de perfecte start van de dag voor een verstokte alcoholist die een glaasje 's ochtends vroeg te ver vindt gaan, maar de dag wel wil beginnen met de typerende rokerige turfachtige whiskysmaak in de mond.


Views

8k+

Chocoliefhebbers: er zijn nieuwe Tony's smaken!

Foto: Tony's Chocolonely

Foto van 'Daisy Heyer'

7 SEP 2018

We houden allemaal (tenminste bijna allemaal) van chocola en dan met name van Tony's Chocolonely met hun gekke smaakcombinaties die eigenlijk altijd lijken te werken. Lucky for us: er zijn maar liefst drie nieuwe smaken bekendgemaakt. En die lijken ons een partij lekker...

Shorty, Blondie en Cookie

Het gaat om de smaken Shorty, Blondie en Cookie. Shorty is gemaakt van romige melkchocolade, shortbread en sticky karamel.


Views

4k+

Vloggende veganisten met compassie voor vleeseters

Foto van 'Joram Bolle'

31 AUG 2018

De roep om geen vlees te eten vanwege het klimaat wordt steeds luider. Metro duikt de komende dagen in de wereld van het vlees. Vandaag het laatste deel van de serie: op pad met actievoerende veganisten.

De zon piept net boven boomtoppen uit, bij een nog vochtig landweggetje ergens op de Veluwe. Een groep van zo’n twintig man staat in de berm te wachten, met bedrukte borden, telefoons en camera’s in de aanslag. Je zou kunnen denken dat ze komen voor een popster, maar daar zijn de plek en het tijdstip wat onwaarschijnlijk voor. Nee, de groep is hier in Ermelo voor de eerste eendensave van Nederland, bij slachterij Tomassen Duck-To. Er worden acht miljoen eenden per jaar geslacht.

„Laten we ons uitspreiden over de weg”, zegt Maria du Toit (40), oprichter en voorzitter van de Nederlandse afdeling van Save Movement, een relatief nieuwe beweging van dierenrechtenactivisten die ontstond in Canada. In Nederland voert de groep sinds 2017 vreedzame acties uit, inmiddels met enige regelmaat bij zo’n twaalf slachthuizen. Een man komt vanuit het kantoor van Tomassen aangelopen: „Nog vijf minuten, dan komt de eerste truck.” Hij is ingehuurd om de actie in goede banen te leiden. Het protest vindt plaats in overleg met de slachterij. Afgesproken is dat de activisten tussen 08.00 uur en 11.00 uur ’s ochtends op de weg voor de slachterij mogen komen. Speciaal voor de groep stoppen de vrachtwagens met eenden een paar minuten.


Views

4k+

Minder belasting op water en suikervrije drankjes

Minder belasting op water en suikervrije drankjes

De hoeveelheid suiker van onder meer Coca-Cola en Red Bull. / ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

30 AUG 2018

Suikervrije dranken en bronwater worden goedkoper. Dat blijkt uit het nationaal preventieakkoord op het thema 'overgewicht', meldt het AD na inzage van het concept. Het kabinet gaat de verbruiksbelasting op die producten afschaffen. Dat scheelt bijna 9 cent op een liter cola light of mineraalwater.

,,De Rijksoverheid neemt zelfstandig fiscale maatregelen. Dit wordt gedaan door water(s) en suikervrije dranken vrij te stellen van verbruikersbelasting", staat in de deal. De verwachting is dat mensen dan meer gezonde producten nuttigen.

Extra belasting


Views

4k+

Nieuwe spot The Avocado Show vooral voor de locals

Foto van 'Ingelise de Vries'

29 AUG 2018

Het is ruim anderhalf jaar geleden dat er fans op de stoep sliepen in De Pijp. Daar openden Ron Simpson en Julien Zaal The Avocado Show. Vanaf dag één is het een enorm succes. Met de tweede vestiging in Amsterdam Zuid gaan ze niet voor een hype. ,,Dat is vooral een goede spot voor de locals, geen toeristentrekpleister.”

Alleen maar avocado’s

Een restaurant waar de lat opnieuw is gelegd, antwoordt Simpson als je hem vraagt wat The Avocado Show nou eigenlijk is. ,,Dat het lekker is, is even vanzelfsprekend als dat het mooi is. En alles op basis van avocado, een monorestaurantconcept. De laatste vijf jaar is dat een trend, je focust je op één ding. Denk aan kip, kreeft, de hamburger of salades. Wij hebben dat gedaan met avocado. Dat werkt in de breedte, hamburgers blijven natuurlijk hamburgers. Met avocado kunnen we echt alles, hartig en zoet, warm of koud en poke bowls tot salades of ei.”


Views

3k+

Deze superfoods zijn je geld wel waard

Foto van 'Metro'

24 AUG 2018

Boerenkool met spirulina, quinoa met gojibessen of chiazaad dat drie linksom in geitenyoghurt is geroerd. Regelmatig is er weer een nieuw wondermiddel op de markt dat alle wereldproblemen kan oplossen. Maar welke superfoods zijn je geld nou echt waard? En wanneer zijn superfoods pas superfoods?

Over het algemeen wordt aangehouden dat superfood pas super mag worden genoemd als het een hele hoge concentratie aan antioxidanten heeft. Dit stofje zorgt ervoor dat weefsel in het DNA wordt beschermd tegen vrije radicalen. Genoeg antioxidanten kúnnen op lange termijn ziektes als kanker en hart- en vaatziekten voorkomen, weet het Voedingscentrum. Superfoods eten heeft volgens het Voedingscentrum geen zin, omdat je door je normale eten al genoeg antioxidanten binnenkrijgt.

Geen supplementen


Views

3k+

'Oerhollandse' snack kapsalon verovert de wereld

De geestelijk vader van de kapsalon met zijn gerecht ©ANP

Foto van 'Jelmer Visser'

23 AUG 2018

Sommigen noemen de kapsalon het ultieme symbool van de multiculturele samenleving. Allemaal ingrediënten met verschillende herkomsten die samen in de oven worden gestopt om zo de ultieme snackervaring te bieden. En wat vinden de mensen ervan? Dat verschilt enorm. De een vindt het een verschrikkelijke combinatie en de ander zweert erbij. Er zit niet echt iets tussenin.

De kapsalon vers bereid ©ANP

Hollandse mengelmoes


Views

5k+

Oprah komt met eigen diepvriespizza's

Zouden wij ook zo blij van worden, een eigen pizzalijn! / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

22 AUG 2018

Is pizza jouw favoriete guilty pleasure, maar voel je je altijd heel erg schuldig als je er eentje naar binnen hebt gewerkt? Yes, we snappen je, maar binnenkort hoeft dat niet meer. De vrouw waar je het meest rustig van wordt in je hele leven heeft namelijk een eigen pizzacollectie die binnenkort op de markt komt: Oprah Winfrey.

Oprah werkte samen met Kraft Heinz voor haar eigen pizza's: de O, That's Good! Frozen Pizza. Dat verklapt ze aan PEOPLE in een interview dat in Amerika op vrijdag in de schappen ligt. De pizza's zijn een toevoeging aan haar voedsellijn, die ook al soep en bijgerechten omvat.

Vier smaken voor pizzalovers


Views

2k+

Professor: "Kokosolie is puur vergif en gevaarlijk!"

Kokosnootolie: superfood of superscam? ©Pexels

Foto van 'Jelmer Visser'

22 AUG 2018

Volgens sommige gezondheidsexperts is kokosolie een wondermiddel tegen allerlei kwaaltjes. Het goedje zou dé remedie zijn tegen ondermeer stemmingswisselingen, futloos haar, aambeien, obesitas en een beschadigde huid. Het zorgvuldig gecreërde imago heeft echter een dreun gekregen en niet van de minste.

Harvardprofessor Karin Michels, gespecialiseerd in epidemiologie aan de faculteit voor Volksgezondheid noemt de superfood 'een van de slechtste dingen die je kan eten' en noemt de beweringen dat het goed voor je zou zijn 'puur vergif'. Zij deed deze uitspraken in tijdens een presentatie getiteld 'kokosolie en andere voedingsleugens' aan de Universiteit van Freiburg. De speech deed ze in het Duits en is inmiddels bijna een miljoen keer bekeken via YouTube.


Views

7k+

Likeability of 5

Zes heerlijke vegan recepten op Plantbased Milk Day

Foto van 'Metro'

22 AUG 2018

Het is vandaag Plantbased Milk Day. Voor velen een goede reden om mee te doen met de zevendaagse challenge: een week lang dierlijke zuivel aan de kant laten staan en over te gaan op plantaardige melk, yoghurt, kaas én eieren.

De mensen die meedoen met de challenge, zijn allang niet meer de enige die koemelk en geitenkaas laten staan. In Nederland groeide de omzet in de supermarkt van plantaardige melk in 2017 met 6,6 procent. Dierlijke zuivel daalde met 1,6 procent. Blijkbaar vinden we het toch belangrijk, maar waarom eigenlijk?

Beter voor de planeet


like
user_5478eb94631ee8383b95bae14988131d1b7cff0c_avatar

Views

2k+

‘Sorry, maar wij schenken geen gratis kraanwater’

‘Sorry, maar wij schenken geen gratis kraanwater’

Gratis kraanwater in restaurants: ben je voor of tegen? Foto: Unsplash

Foto van 'Rosan de Vos'

19 AUG 2018

„Een Chardonnay, twee cola en drie kraanwater, alsjeblieft”, zeg je netjes tegen de gastvrouw van het desbetreffende restaurant waar je eet. Hoe een tevreden gevoel giert door je lijft - want, lekker uit eten met zijn allen - wordt dat plots verpest door de volgende reactie. „Sorry, maar wij schenken geen gratis kraanwater.”

Het merendeel van de Nederlanders (60 procent) is bereid voor kraanwater te betalen, als dit geld naar een goed doel gaat. Dat blijkt uit recent onderzoek van GfK onder ruim 47.000 Nederlanders. Maar liefst 94 procent van alle ondervraagden vindt dat kraanwater in een restaurant gratis moet zijn, wanneer zij ook andere consumpties bestellen.

Is kraanwater wel gratis?


Views

6k+

Til je nacho's naar een hoger level: vier tips

Til je nacho's naar een hoger level: vier tips

Nacho's. Foto: Unsplash

Foto van 'metronieuws'

16 AUG 2018

Bij alleen het woord nacho's, loopt het water al uit onze mond. Waarom zou je enkel uit de zak graaien als je er ook een waar feestje van kunt maken? Vier tips om je nacho's naar een hoger level te tillen!

1. Gebruik kaas

Kaas is altijd een goed idee, maar al helemaal op je nacho's. Leg nacho's op je bord en besprenkel dit met kaas. Laat dit een paar minuten in de oven staan op 200 graden, et voilà!


Views

3k+

Vier handige tips om voedselverspilling te voorkomen

Vier handige tips om voedselverspilling te voorkomen

Vier handige tips om voedselverspilling te voorkomen. Foto ter illustratie: Pexels

Foto van 'metronieuws'

15 AUG 2018

Misschien let je er al op, misschien houd ben je er totaal niet mee bezig: het is hoe dan ook belangrijk om zo min mogelijk voedsel te verspillen. Maar hoe doe je dit nou zonder er al te veel bij na te denken?

1. Kliekjesdag

Stel één standaarddag in als 'kliekjesdag'. Bijvoorbeeld de donderdag: alles wat je van maandag tot en met woensdag hebt gekookt en over is, kun je (eventueel met het hele huis) oppeuzelen. Je zult zien dat je meer dan genoeg hebt!


Views

1k+

Starbucks komt met proteïnedrankjes

Hier nog een foto van een frappuccino, straks een foto van je proteïnedrankje bij Starbucks. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

14 AUG 2018

Proteïne is hip en dat hebben ze bij Starbucks ook door. De koffieketen heeft namelijk twee gloednieuwe drankjes geïntroduceerd, boordevol proteïne. Voor de mensen die niet graag ontbijten met vast voedsel.

Het gaat hier wel om koude drankjes met twee smaken: almond en cacao. De drankjes zijn gemaakt met melk en plant-proteïne, een bananen/dadel fruitmix voor de zoetheid en amandelmelk en amandelboter of kokosmelk en cacaopoeder.

veel suiker


Views

2k+