Vind de liefde van je leven met guacamole

24 november 2017 om 12:00Rosan de Vos
Vind de liefde van je leven met guacamole
Vind de liefde van je leven middels guacamole. Foto: Colourbox

Niemand wil alleen sterven en daarom doen we er tegenwoordig alles aan om een leuke date te fixen. Maar er is één ding wat je altijd moet blijven onthouden: liefde gaat door de maag.

Dit bewijst in ieder geval het onderzoek van Zoosk, die het verband legde tussen voedingswaren en datingprofielen. 

Guacamole 

Het optimaliseren van je datingprofiel was tot vandaag een serieuze dagtaak, maar we kunnen vanaf nu rustig ademhalen. Wil je de liefde van je leven vinden? Zet dan in je profiel dat je van guacamole houdt. De Mexicaanse dip zorgt voor 144 procent méér reacties dan je in de eerste instantie had. 

Chocolade en aardappelen scoren ook lekker. Met chocolade stijgt het aantal reacties met 100 procent en aardappelen zorgen voor, geloof het of niet, 101 procent meer reacties. 

Foodies

Iedereen is een foodie, want iedereen houdt van eten. Maar als je dit nog even verduidelijkt op je profiel, krijg je 82 procent meer aan berichten. Maar let op, begin je tijdens het gesprek zelf over het feit dat je een 'foodie' bent, is de kans groot dat je potentiële date meteen afhaakt. 

Dus, omschrijf je voortaan als een guacamole-aardappel-choclade-foodie en je hebt die date zo te pakken. En er is geen twijfel mogelijk over wat jullie bij de eerste afspraakje gaan doen. Eten, duhuh. 

 

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar