Lekkerbec: Metro's Rebecca checkt Almere (deel 3)

6 oktober 2017 om 15:30Metro
Lekkerbec: Metro's Rebecca checkt Almere (deel 3)

Metro stuurt vlogger Rebecca Boektje de komende weken naar Almere. Waar kun je lekker eten, shoppen en uitgaan? Lekkerbec zoekt het even lekker zelf uit!

„Bij Bagels & Beans eet je allang niet meer alleen simpele bagels met creamcheese. De menukaart staat vol met salades, yoghurtjes, kroketjes met truffelmayo en heerlijke taarten en muffins. Ook krijgt het menu elk jaar een flinke upgrade en deze keer staan er wel heel veel mooie bijzondere producten op. Dit keer staan er bijvoorbeeld niet alleen nieuwe bagels op het menu, maar ook nieuwe dranken, juices en ontbijtjes. De meest bijzondere vond ik de Jungle Juice (met broccoli, avoncado, spinazie en oa spirulina), de golden almond latte (een mix van amandelmelk, kurkuma, ahornsiroop, kardemom, vanille en kaneel) en de Bugs Bagel. Jawel, een bagel met maden, wormen en sprinkhanen. Hoe die smaakte? Daarvoor moet je toch echt even de video bekijken!”