Lekkerbec: Metro's Rebecca checkt Almere (deel 2)

5 oktober 2017 om 15:30Metro
Lekkerbec: Metro's Rebecca checkt Almere (deel 2)

Metro stuurt vlogger Rebecca Boektje de komende weken naar Almere. Waar kun je lekker eten, shoppen en uitgaan? Lekkerbec zoekt het even lekker zelf uit!

„Almere heeft een prachtig strand aan de IJmeerdijk en een van de leukste hotspots daar is Steel Creek. Overdag kan je hier heerlijk chillen in de zon, maar rond een uur of vier begint het hier echt flink druk te worden. Borrelen en barbecuen is bij Steel Creek namelijk enorm populair. Steel Creek staat bekend om hun prachte vis en vlees en de perfecte manier van grillen. Er is geen menukaart en op de borden achter de bar zie je wat er die dag vers is binnen gekomen en op de grill gaat. Geen poespas, geen opsmuk: gewoon goed en lekker eten vers van de gril.”

Nieuwsgierig geworden? Check de video hieronder!