Lekkerbec: Metro's Rebecca checkt Almere (deel 1)

29 september 2017 om 15:31Metro
Lekkerbec: Metro's Rebecca checkt Almere (deel 1)
Rebecca in Vis à Vis in Almere. / VINCENT VAN DORDRECHT

Metro stuurt vlogger Rebecca Boektje de komende weken naar Almere. Waar kun je lekker eten, shoppen en uitgaan? Lekkerbec zoekt het even lekker zelf uit!

„Zin in een leuk avondje uit? Dan kan ik Vis à Vis van harte aanraden. Dit is een theatergezelschap, met een te gekke vestiging vlakbij het Almeerderstrand. De locatie is indrukwekkend, knus en ligt heel centraal. Binnen een halfuur ben je vanuit Amsterdam, Utrecht of Lelystad bij Vis à Vis. En wat helemaal leuk is, is dat je lekker een hapje kunt eten voordat de voorstelling begint. Eten doe je buiten aan de lange houten tafels van De Rode Haring of binnen in het knusse restaurant. De Rode Haring serveert een uitgebreid en mooi buffet, dat bestaat uit duurzame producten en mooie gerechten. Oh en de frietjes zijn echt heel erg lekker! Leuk detail: je vindt overal in het restaurant decorstukken en rekwisieten van oude voorstellingen terug.”

Nieuwsgierig geworden? Check de video hieronder!