Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Fit & gezond 6 dec 2017 / 07:51 uur

Met dit kerstcadeau scoor je het hele jaar door

Heb je dit jaar wéér geen inspiratie voor een mooi kerstcadeau voor een van je geliefden? Zeven redenen op een rij om de Oral-B Genius 9000 Rosegold cadeau te doen. Een waardevol geschenk waar de ontvanger het hele jaar iets aan heeft!

1 De Genius ziet wat jij niet ziet

Uit onderzoek van Oral-B blijkt dat 80 procent van de mensen te weinig tijd besteedt aan het poetsen van de verschillende zones in de mond. Zo’n 60 procent van de mensen poetst bijvoorbeeld helemaal niet achter de kiezen, terwijl dat een zone is die vaak problemen oplevert. De Genius 9000 ‘ziet wat jij niet ziet’ met behulp van de positiedetectie technologie en pakt door de ronde borstelknop ook de zones aan waar je met een handtandenborstel niet bij kan.

Met dit kerstcadeau scoor je het hele jaar door

2 Laat de technologie het werk doen

Oral-B is dé expert op het gebied van innovatieve mondverzorging. Naast de nieuwste technologische snufjes heeft Oral-B ook een app ontwikkeld die je helpt bij het poetsen. Met de Oral-B app 5.0 kan je real-time meekijken en zie je wat er gebeurt tijdens het poetsen.

Te veel druk

3 Drievoudige poetsdruksensor-technologie

Ja, dat is een hele mond vol. Te veel druk tijdens het poetsen is één van de oorzaken van beschadigd tandvlees. De technologie van Oral-B beschermt het tandvlees door aan te geven wanneer er te veel druk wordt toegepast. De snelheid wordt automatisch vertraagd en de pulsaties stoppen.

4 Haastige spoed is zelden…

Twee minuten. Dat is de aanbevolen dagelijkse poetstijd. Heb je moeite om je daaraan te houden? Laat de Oral-B Genius 9000 dat klusje dan voor je klaren. De timer zorgt ervoor dat elke zone 30 seconden gepoetst wordt, ook als je niet verbonden bent met de app. Uit onderzoek blijkt dat de gebruikers van de Oral-B Genius 9000 gemiddeld 2 minuten en 22 seconden poetsen. Dat is langer en effectiever dan de geadviseerde poetstijd!

Met dit kerstcadeau scoor je het hele jaar door

5 Het oog wil ook wat

De Genius 9000 is niet alleen zeer effectief, maar ook erg mooi. De tandenborstel is roségoud en wordt onder andere geleverd met een smartphonehouder. Zo kan je je telefoon aan de spiegel bevestigen en de bijbehorende smartphone-app onder het poetsen makkelijker gebruiken. Daarnaast krijg je vier opzetborstels cadeau en een stijlvolle reisetui met USB-oplader.

6 Geen angst voor de tandarts meer

De Oral-B Genius elektrische tandenborstel ziet letterlijk ‘wat jij niet ziet’ en poetst voor jou volgens het advies van tandartsen. Zo hoef je nooit meer bang te zijn voor de tandarts! De tandenborstel voelt en herkent alle zones van de mond via sensoren die in contact staan met de app. De app laat jou vervolgens zien hoe je elke zone in de mond het beste kan poetsen. Zo voorkom je gaatjes en ga je de strijd aan met tandplak.

Met dit kerstcadeau scoor je het hele jaar door

Tand-voor-tand

7 Het perfecte kerstcadeau

Alle Oral-B elektrische tandenborstels zijn geïnspireerd op tandheelkundige zorg en verwijderen op zorgvuldige wijze tand-voor-tand, tot 100 procent meer tandplak dan een gewone tandenborstel. Kortom, een elektrische tandenborstel is niet alleen een investering in een prachtig gebit. Het is een investering in je gezondheid. En zeg nou zelf, dat is toch het perfecte kerstcadeau voor jezelf of voor een geliefde?

Cashbackactie

Ben je benieuwd naar de Oral-B Genius 9000? Tot 10 januari 2018 geldt er een cashbackactie. Bij aankoop krijg je tot wel 30 euro terug. Het cashbackactie bedrag verschilt per aankoopbedrag. De Oral-B Genius 9000 Rosegold is hier bestellen.

https://www.youtube.com/watch?v=Qi12V7D7wPc

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Met dit kerstcadeau scoor je het hele jaar door
Sluiten