Meisje met down (19) schittert in bruidscampagne

14 maart 2016 om 11:59Floor Gijsbertse
Meisje met down (19) schittert in bruidscampagne
Foto: Instagram @madelinesmodelling_

De 19-jarige Madeline Stuart heeft haar droom om model te worden al lang en breed vervuld. De Australische weet ondanks het syndroom van Down de ene na de andere modellenklus aan de haak te slaan, die ditmaal alles te maken heeft met het altaar.

Bruid in de dop

De tiener blijft haar eigen grenzen verleggen. Afgelopen New York Fashion Week schitterde Madeline voor de tweede maal op het modeplankier in een prachtige outfit. Inmiddels heeft ze ook al model gestaan voor een paar campagnes en nu kan ze ook een bruidsreportage op haar cv bijkrassen.

Madeline schittert in verschillende sprookjesachtige robes. Kant, steentjes en een lange sleep: de een is nog mooier dan de ander. En Madeline was niet de enige die voor de lens verscheen, ze kreeg voor de fotoshoot een surrogaat echtgenoot te leen.

Missie

Madeline werd bekend nadat zij haar droom deelde met de wereld: model worden. Maar vanwege haar handicap was dat niet zomaar een droom, maar een missie. Zo vertelde Madeline eerder dat zij met haar carrière in de modewereld de discriminatie van mensen met een beperking de wereld wil uithelpen.

De Australische deelde trots wat kiekjes van de shoot op haar Instagrampagina en de reacties zijn lovend. Zien we je bij de eerstvolgende fashion week Madeline?