Manners.nl
Manners.nl Lifestyle 10 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Tiger King ‘after show’ volgende week al te zien op Netflix

Tiger King is de grootste hype van 2020 op Netflix. De true crime documentaireserie wordt massaal bekeken en mensen willen meer. Gaat ook gebeuren: met een geschikte VPN kun je vanaf komende zondag (12 april) de ‘after show’ van de serie kijken. Voor de mensen met wat meer geduld: in Nederland is het vervolg vanaf woensdag 15 april te streamen.

Tiger King is een tamelijk bizarre serie over tijgerfokkers en eigenaren van privédierentuinen in Amerika. De serie staat bol van de excentrieke figuren, die elkaar het licht in de ogen niet gunnen. De strijd tussen Joe Exotic en Carole Baskin staat centraal. Maar je moet de true crime documentaire echt met eigen ogen bekijken om de absurditeit ervan te voelen.

Tiger King ‘after show’ 12 april op Netflix

Op Twitter onthulde Netflix dat de ‘after show’ van Tiger King vanaf zondag 12 april te zien is. De show wordt gehost door Joel McHale. Hij interviewde John Reinke, Joshua Dial, John Finlay, Saff, Erik Cowie, Rick Kirkman, Jeff en Lauren Lowe en andere mensen die betrokken waren bij de serie.

Wat opvalt is dat Howard en Carole Baskin niet worden genoemd in de aankondiging. Ook Joe Exotic, het beruchte boegbeeld van de serie Tiger King, lijkt niet ter sprake te komen. Bij hem is het misschien wat minder verrassend, te weten dat hij op dit moment in de gevangenis zit. Het vervolg bestaat uit één aflevering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.