Metro
Metro Lifestyle 14 apr 2020 / 06:59 uur

Gratis open dag trouwlocaties alleen online

Misschien zit een huwelijk in deze bijzondere tijden totaal even niet in je hoofd. Of juist wel om de zinnen te verzetten. Behoor je tot de laatste groep: de open dag trouwlocaties gaat deze maand ‘gewoon’ door. Daarvoor moet je wel achter je computerscherm kruipen.

Nederlandse trouwlocaties ontvangen bruidsparen tijdens een speciale online editie Open Toptrouwlocatie Route op zondag 19 april. Hieraan kun je gratis deelnemen.

Eerste keer

De start van het voorjaar is normaal gesproken het begin van het trouwseizoen. Dit jaar is alles anders. Het bezoeken van een trouwlocatie is niet mogelijk en huwelijksfeesten gaan mogelijk ook niet door. Toptrouwlocaties.nl wil alle toekomstige bruidsparen helpen en organiseert speciaal voor hen de éérste Online Editie van de Open Toptrouwlocatie Route. Normaal gesproken reizen toekomstige bruiden en bruidegoms stad en land af en gaan zij, volgens een vooraf uitgekiende route, van plek naar plek.

Toptrouwlocaties.nl organiseert vijf keer per jaar de Open Toptrouwlocatie Route: een dag waarop trouwlocaties in ons hele land hun deuren openen. Meerdere locaties kunnen zo op een laagdrempelige manier worden bezichtigd om zo de ideale trouwlocatie te vinden. Gemiddeld werken 250 trouwlocaties mee. Zij ontvangen op één dag samen zo’n 1.250 bruidsparen. Op 19 april zouden ook honderden bruidsparen de weg op gaan, voor alweer de 31ste editie van deze landelijke open dag. Metro zette eerder al eens zestien locaties op een rij.

Leuk ‘uitstapje’ in moeilijke periode

„In deze tijd is het voor iedereen maar afwachten hoe ze nu verder moeten gaan”, vertelt Anouk Meijer van Toptrouwlocaties.nl. „De locaties krijgen de ene annulering na de andere en verloofde stellen proberen uit te zoeken wanneer hun huwelijk wél kan plaatsvinden. Met deze speciale online editie van de Open Toptrouwlocatie Route willen we iedereen in deze moeilijke tijd wat dichter bij elkaar brengen en alle deelnemers gewoon een hele leuke dag bezorgen. Vanuit de locaties wordt al super enthousiast gereageerd. In enkele dagen hebben al ruim vijftig van de toplocaties bevestigd dat ze meedoen, dus dit kan zomaar de best bezochte Route tot nu toe worden.”

Deelnemers kunnen voor de komende online editie van tevoren op Toptrouwlocaties.nl kiezen welke (maximaal) vier locaties ze willen bezoeken. Ze krijgen vervolgens de links toegestuurd voor de rondleidingen, die live door de locaties worden verzorgd om 11.00, 12.00, 14.00 en 15.00 uur. Tijdens en na de rondleiding kunnen er vragen worden gesteld en is het net alsof de deelnemers er echt bij zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gratis open dag trouwlocaties alleen online
Sluiten