Redactie Metro
Redactie Metro Lifestyle 29 apr 2020 / 07:22 uur

Deze club organiseert een autodisco

Zin in een feestje? Goed nieuws: club Index, net over de grens bij Oldenzaal, organiseert meerdere autodisco’s.

Door de hele festivalkalender van dit jaar staat een streep, en het is nog maar de vraag of 2021 wél een festivalzomer wordt. Maar dat betekent niet dat je niet kunt genieten van een lekkere beat, want een club in het Duitse Schüttorf, net over de grens, heeft een aantal autodisco’s in het leven geroepen.

Uit de promovideo blijkt dat ze het serieus aanpakken:

INDEX AUTODISCO / CLUB INDEX / SCHÜTTORF

INDEX AUTODISCO 🚘NEXT EVENTS�Do. 30|04 AutoDisco – The Harder Styles Edition w/ Devin Wild https://www.ticketticker.de/index.php/page/show/event/30042020-index-autodisco-harder-styles-editionFr. 01|05 AutoDisco – Festival Edition w/ David Puentezhttps://www.ticketticker.de/index.php/page/show/event/01052020-index-autodisco-festival-editionSa. 02|05 Index AutoDisco – Urban Edition w/ ICE live on Stagehttps://www.ticketticker.de/index.php/page/show/event/02052020-index-autodisco-urban-editionTickets ausschließlich online im Vorverkauf erhältlich!

Gepostet von Index am Sonntag, 26. April 2020

Geen toilet

Er zijn plaats voor 250 auto’s. Er zal wel vooral met het bovenlijf gedanst moeten worden, want feestgangers moeten in de auto blijven. Eten en drinken mag je zelf meenemen, maar drink niet te veel, want naar het toilet mag alleen in noodgevallen.

De muziek wordt via een WiFi-verbinding naar de bezoekers gestuurd. Via Bluetooth in hun auto of telefoon kan de muziek worden afgespeeld en het feestje beginnen! Alle details vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Deze club organiseert een autodisco
Sluiten