Manners.nl
Manners.nl Lifestyle 31 mrt 2020 / 12:30 uur

Netflix onthult line-up april: La Casa de Papel, Tarantino en meer

Nu we massaal thuis blijven zijn streamingdiensten de perfecte toevluchtsoorden. Eindelijk tijd om je favoriete serie af te kijken, of die ene Oscar-winnaar te checken waar je nooit aan toe kwam. Gelukkig heeft Netflix met april een ijzersterke maand voor je klaar staan.

Onlangs deelden we al een lijst met achttien topfilms die in april naar die streamingdienst komen, maar daar komt nog meer bij. Netflix heeft namelijk de officiële line-up voor april onthuld op Instagram.

Netflix in april

Dan hebben we het dus over de films en series die in de loop van april in Nederland op Netflix komen te staan. Oplettende lezers zal direct opvallen dat lang niet alle films in dat rijtje staan. Dat klopt. Het bedrijf deelt meestal enkel hoogtepunten, met de nadruk op zijn eigen Netflix Originals.

View this post on Instagram

Onze nieuwe titels op hun paasbest.

A post shared by Netflix Nederland & België (@netflixnl) on

Topfilms en topseries

Maar goed, een hoop mooi spul staat ons dus te wachten. Denk aan het vierde seizoen La Casa de Papel, maar ook alle zes seizoenen van de razend populaire sitcom Community. Oftewel, de serie waarmee Donald Glover, Alison Brie en Gillian Jacons definitief doorbraken.

En vergeet natuurlijk Studio Ghibli niet. Op 1 april komt de voorlopig laatste reeks aan legendarische animatiefilms van de Japanse studio naar Netflix. Ook wel de ‘Japanse Disney’ genoemd. Vooral Howl’s Moving Castle is een aanrader. Een kunstwerk dat shot per shot zo in een museum opgehangen kan worden.

Verder kunnen we eindelijk Once Upon a Time in Hollywood gaan streamen, eerder dan verwacht. Het meesterwerk van Quentin Tarantino staat vanaf 13 april op de streamingdienst. Voor fans van een subtiel stukje Britse humor is After Life ook niet te missen, de geprezen serie van Ricky Gervais. Hij speelt Tony, een man die na de dood van zijn vrouw moet zien te overleven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix onthult line-up april: La Casa de Papel, Tarantino en meer
Sluiten