Redactie Metro
Redactie Metro Lifestyle 12 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Disney+ van start met meer dan 500 films en series

Dinsdag gaat Disney+, de nieuwe streamingdienst van Disney van start. Kijkers in de Verenigde Staten, Canada, maar ook in Nederland kunnen zich vanaf nu abonneren op de dienst.

Het aanbod is niet niets. Zo kun je kiezen uit bijna vijfhonderd films van onder meer animatiestudio Pixar, Star Wars en Marvel. En 7500 afleveringen van honderden series, ook van bijvoorbeeld de populaire show The Simpsons en een doorstartserie van High School Musical.

Niet lang wachten

Ander pluspunt is dat je niet lang zal hoeven wachten op nieuwe films en series. Vanaf dinsdag is het namelijk al mogelijk om de eerste aflevering van The Mandalorian te zien, een spin-off van de Star Wars-films.

Nederland was het eerste land dat de kans kreeg om Disney+ uit te proberen. Vanaf 12 september was het mogelijk om ‘oude’ films en series van Disney te kijken. De nieuwe programma’s zijn pas vanaf dinsdag beschikbaar.

Tevreden

Volgens Disney is de proefperiode naar tevredenheid verlopen. Kijkers die de afgelopen maanden nog gratis kunnen inloggen, moeten vanaf dinsdag 6,99 euro per maand betalen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.