Metro
Metro Lifestyle 30 okt 2019 / 13:12 uur

Met deze tips komt jouw coupe de winter door

De winter staat voor de deur, de klok is alweer verzet en nu komt de tijd van vorst er ook nog aan. Allemaal redenen om weer eens wat extra aandacht aan jezelf te besteden, zo ook aan je haar.

De verzorgende crèmes en vitamine D komt vaak gelijk uit de kast, maar vaak wordt vergeten om je haar tijdens deze periode van het jaar wat extra liefde te geven. Wij geven je wat tips hoe je dat het beste doet.

Met deze tips komt jouw coupe gezond de winter door
Foto: Erick Larregui / Unsplash

Laat de shampoo wat vaker staan

Veel mensen wassen vier keer per week hun haar. Het is ook te begrijpen als je bijvoorbeeld veel sport en gewoon van frisse lokken houdt. Toch is het beter om dit niet te doen en dit bij zo slechts twee keer per week te houden. Dit zul je wel op moeten bouwen zodat je haar ook steeds minder nodig heeft. In het begin zal het nog snel vet worden maar geloof ons, je haar went er echt aan!

Met deze tips komt jouw coupe gezond de winter door
Foto: Noah Buscher / Unsplash

Nat haar is kwetsbaar!

Dat je niet met nat haar de deur uit moet gaan in de winter is waarschijnlijk logisch. Je haarpunten bevriezen en dat kan je haar flink beschadigen. Wat veel mensen niet weten is dat je je haar ook beter niet kunt kammen als het nat is. Het is dan extra kwetsbaar dus je kunt het beter met je handen los schudden en rustig wachten tot het droog is.

Met deze tips komt jouw coupe gezond de winter door
Foto: George Bohunicky / Unsplash

Blijf het verzorgen

Misschien een dooddoener maar je haar heeft gewoon écht wat extra aandacht nodig deze donkere maanden. Zorg er daarom voor dat je goede producten gebruikt zonder teveel chemische goedjes. Deze middelen zorgen er namelijk voor dat het extra uitdroogt. Gebruik na je shampoo altijd een conditioner en wekelijks een voedend masker. Zo kom jij met een stralende coupe de winter door.

He pssssst, korting!

Wist je dat je nu ook een behandeling kan boeken met korting? Je krijgt bij gebruik van deze kortingscode namelijk 20 procent korting wanneer je je dit via Treatwell doet.

In samenwerking met Global Savings Group

Reageer op artikel:
Met deze tips komt jouw coupe de winter door
Sluiten