Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Lifestyle 15 okt 2019
Leestijd: 1 minuut

6-jarig meisje is ‘schattigste kind ter wereld’

De Russische Alina Yakupova is nog maar zes jaar, maar doet al modellenwerk sinds haar vierde. Op basis van haar op foto’s op Instagram wordt ze ‘het schattigste meisje ter wereld’ genoemd.

Het jonge kind was al het gezicht voor verschillende merken waaronder het Italiaanse Monnalisa Kids en de Russische labels Yudashkin kids en Gloria Jeans. Ze mocht daarnaast fotoreportages in modebladen Instyle en Grazia aan haar CV toevoegen.

Ze kan waarschijnlijk nog maar net schrijven en lezen, maar toch heeft het blonde meisje al haar eigen Instagram account. Dagelijks deelt ze schattige en fashionable foto’s en het aantal volgers groeit met de dag.

Foto: Instagram @alina_yakupova_official

Werkethiek

Intussen wordt het meisje overspoeld door allerlei aanbiedingen en lijkt elke fotograaf haar wel te willen strikken. Volgens haar manager is het meisje meer dan haar looks en heeft ze ook een ‘toegewijde werkethiek’, meldt de DailyMail.

Foto: Instagram @alina_yakupova_official

Niet de eerste keer

Het is trouwens niet de eerste keer dat een Russisch meisje opvalt door haar schoonheid. In 2017 verwierf model Anastasia Knyazeva wereldwijde bekendheid, mede door haar opvallende blauwe ogen en poppengezichtje. Ook de Franse Thylane Blondeau raakte door haar looks bekend op 6-jarige. Intussen is ze een jonge vrouw van achttien jaar en mag ze L’Oréal als een van haar werkgevers beschouwen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.