Metro en ANP
Metro en ANP Lifestyle 13 aug 2019 / 08:23 uur

Jury HNTM krijgt hulp van gastleden als Famke Louise

De vaste jury van Holland’s Next Top Model krijgt in het nieuwe seizoen hulp van verschillende gastjuryleden. De vaste juryleden Anna Nooshin, Nigel Barker en Kim Feenstra worden bijgestaan met deskundig advies van onder anderen Nikkie Plessen, Famke Louise, ontwerper Olaf Hussein en oud-winnares Loiza Lamers.

Twee huizen

Dat maakte RTL dinsdag bekend. Er is daarbij nog een twist in het komende seizoen: de modellen worden verdeeld over twee huizen, zonder dat zij weten dat er nog een ander huis is. Tegen het eind van de competitie wordt dat aan de deelnemers bekendgemaakt.

Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model gaat maandag 2 september van start op RTL 5. Het programma wordt wederom gepresenteerd door Anna Nooshin. De winnaar van HNTM komt op de cover van Elle en wint een contract bij een modellenbureau.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Jury HNTM krijgt hulp van gastleden als Famke Louise
Sluiten