Daisy Heyer
Daisy Heyer Lifestyle 16 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Friends-fans kunnen cashen met bingewatchen serie

Fans van de serie Friends opgelet: je kunt nu geld cashen met het bingewatchen van de serie! 1000 dollar kun je binnenharken als jij 25 uur de tijd hebt om de serie te bekijken. Appeltje eitje toch?!

25ste verjaardag

Ter ere van 25ste verjaardag van de hitserie van NBC wil de online retailer Frontier Communications iemand betalen die een dag + 1 uur Friends mag kijken. Dit is zo’n beetje een derde van de complete serie. Als cadeautje krijgt de superfan ook nog eens 1000 dollar cadeau als dank voor de bingewatch en een abonnement op Netflix, zodat je voor het einde van 2020 nog alle andere afleveringen van Friends kunt kijken, voordat het van de streamingdienst wordt afgehaald.

Voor het kijken van de serie hoef je overigens niet helemaal naar een Amerikaanse studio af te reizen: volgens NBC New York mag dat ‘gewoon vanaf je eigen bank’. Het enige dat je hoeft te doen is tijdens de kijksessie een live Twitter-sessie uitzenden en een selfie posten van jouw kijkmarathon, samen met je echte friends. Het zou wel kunnen helpen als je al een actief Twitter-account met veel volgers hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Friends-fans kunnen cashen met bingewatchen serie
Sluiten