Daisy Heyer
Daisy Heyer Lifestyle 5 aug 2019 / 20:21 uur

Bos bloemen voor jezelf? 9 op de 10 mensen doet het!

Bloemen voor jezelf kopen raar? Niet volgens de meeste Nederlanders. Maar liefst negen op de tien mensen koopt wel eens een bloemetje voor zichzelf, maar daar geven we wel beduidend minder geld aan uit dan aan bloemen voor iemand anders. Dat blijkt uit een steekproef van Topbloemen.nl

Gezelligheid in huis

Gemiddeld geven we 50 procent minder uit aan een bos bloemen om onszelf mee te verwennen, dan aan een bos die we een ander cadeau doen. Dat we bloemen voor onszelf kopen komt met name door de behoefte om het thuis gezellig te maken, zo blijkt uit het onderzoek.

38 procent van de mensen geeft aan met bloemen voor zichzelf ‘het seizoen in huis te halen’, een andere groep zegt het huis zo ‘wat kleur te geven’ 29 procent. We kiezen dan ook het liefst seizoensboeketten (20 procent).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bos bloemen voor jezelf? 9 op de 10 mensen doet het!
Sluiten