Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Lifestyle 23 jun 2019 / 20:32 uur

Deze honden-onesie verovert het internet

Heb je een hond, maar kun je die hondenharen niet uitstaan? Of heeft jouw partner een hond, terwijl jij eigenlijk een beetje allergisch bent? Dan is er nu wellicht een gouden oplossing die er ook nog eens hilarisch uit ziet: de honden-onesie.

Handig

De onesie wordt ook wel ‘Shed Defender’ genoemd en verovert het internet. De look van de onesie is namelijk nogal hilarisch, maar het ding zelf is eigenlijk verdomde handig. Hij beschermt het huis namelijk van hondenharen, houdt je hond warm en zorgt voor vermindering aan blootstelling aan allergenen. Die haren komen namelijk in de onesie terecht.

Niet gevreesd: het pakje is gemaakt van een ademende atletische stof die stretcht en het pak is verkrijgbaar in verschillende maten van mini tot xxl. Daarnaast kun je ook nog eens verschillende kleuren halen: zwart, roze, paars, rood en koningsblauw.

Foto: Shed Defender

Hulp voor honden in nood

Naast dat het mensen helpt om de rommel en lasten van een hond te verminderen, kan het pak ook een uitkomst zijn voor de beesten zelf. „Mijn hond heeft allergieën en ik gebruik het om hem ervan te weerhouden dat hij op zijn onderpoten en dijen kauwt. Het is de enige bodysuit die zijn complete lichaam bedekt", zegt een tevreden koper. En wie het pak koopt doet ook nog eens iets goeds voor de dieren: een deel van de opbrengsten gaat naar dieren in nood.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Deze honden-onesie verovert het internet
Sluiten