Erik Jonk
Erik Jonk Lifestyle 11 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Wit is dé sneakertrend van dit moment

Uit het straatbeeld niet meer weg te denken in deze tijd: de witte sneaker. Waarbij we een aantal jaar geleden nog ‘whuutt?’  bij wit riepen, is het nu meer regel dan uitzondering in de gemiddelde schoenenkast. Daarnaast kan je er natuurlijk ook nooit teveel hebben. Daarom geven Metro en JD Sports jou drie redenen om ze voor dit seizoen in huis te halen.

1 Springen lekker in het oog

Een sneakerfan, die door haar enorme collectie liever niet met naam in het artikel wil: „Sneakers springen inderdaad lekker in het oog. Ze zijn toch ook mooi? Op witte sneakers loop je er echt prima bij. Zelf heb ik ook knaloranje sneakers en andere felle kleuren hoor. Ik heb ze allemaal! Ik draag zelfs twee kleuren tegelijk, linkervoet wit, rechtervoet oranje. Kan gewoon. Nou ja, niet op mijn werk natuurlijk.”

Heb jij ze al? Wit is dé sneakertrend van dit moment

2 Eindeloos te combineren

Dat kan de fan alleen maar beamen. „Einde-loos ja”, zegt ze met nadruk op de lettergrepen. „Van gala tot street zeg ik dan altijd. Ik draag zelf graag een damespak met sneakers eronder. De schoenen moeten dan stijlvol zijn, niet sportief. Een pak met sneakers staat ook supersexy bij een man, vind ik zelf.”

Heb jij ze al? Wit is dé sneakertrend van dit moment

3 Supercomfortabel

„Ik draag sneakers omdat ik dat comfortabel vind, maar tegelijkertijd ook gewoon mooi”, zegt de fanaat. „Weet je? Ik heb er ook een mooi interieur voor. Van de sneakers heb ik een halve tentoonstelling in mijn huis gemaakt. Sommige draag ik niet eens, haha.”

Mocht je geïnspireerd zijn en gelijk je winkelwagen vol willen gooien dan hebben wij een leuke mededeling. JD Sports geeft namelijk tot 50% korting op heel veel sneakers.

In samenwerking met JD Sports en Global Savings Group

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Wit is dé sneakertrend van dit moment
Sluiten