Metro
Metro Lifestyle 15 feb 2019 / 07:00 uur

DIDI concept store opent deuren in Hoog Catharijne

De trein uitstappen op Utrecht-Centraal en nog even tijd over hebben om lekker te winkelen? Loop dan zeker even binnen in de nieuwste concept store van modelabel DIDI, donderdag geopend in Hoog Catharijne. Tot en met zondag wordt er een feestelijk openingsweekend gehouden, met een mooie kortingsactie van 12 procent op de complete nieuwe collectie (zie onderaan).

Jong en oud, elke maat

DIDI heeft meer dan tachtig winkels in ons land en inmiddels ook twaalf concept stores, waaronder de nieuwe winkel in Hoog Catharijne. Wat het authentieke modelabel vrouwen wil bieden, naast een moderne en open winkeluitstraling, en wat je in Utrecht zeker kunt vinden, zijn de mooie uitgewerkte collecties, comfortabele stoffen en onderscheidende prints. En belangrijker nog: bij DIDI is elke vrouw welkom, jong en oud en van maat 34 tot en met maat 48.

DIDI concept store opent deuren in Hoog Catharijne

De collecties van DIDI zijn ontworpen met oog voor esthetiek en detail zoals men gewend is bij het label. Collecties zijn geïnspireerd op verschillende culturen en landen, waaronder India. DIDI betekent niet voor niets ‘grote zus’ in het Hindi.

Zelfbewuste levensgenieters

De ‘sisterhood’ die vaak bij DIDI binnen stapt zijn veelal vrouwen tussen de 30 en 55 jaar. Zelfbewuste dames, levensgenieters, open, spontaan en middenin het leven staand. De wat jongere vrouw zal ook worden verrast in Hoog Catharijne want voor iedereen is er wel een mooi item te vinden. „In deze tijd waarin online shoppen niet meer dan normaal is, vinden wij het belangrijk om alle vrouwen, wanneer ze bij ons in de winkel komen, een authentieke beleving mee te geven”, zegt Max Parent, commercial manager van DIDI Fashion. „Persoonlijke aandacht en een deskundig advies staan daarbij centraal. DIDI zorgt ervoor dat klanten met een glimlach de winkel weer verlaten.”

DIDI concept store opent deuren in Hoog Catharijne

Voor wie alvast nieuwsgierig is naar de concept store: de nieuwe winkel heeft een eigenzinnig en modern ontwerp; er zijn bijvoorbeeld geen ramen in de etalages aanwezig en er is ledverlichting doorgevoerd in de hele winkel. Nieuwsgierig geworden? Het DIDI-feestweekend vind je op Hoog Catharijnepassage 15. En natuurlijk wordt dit feestje ook gevierd in alle andere DIDI stores.

Feest: korting op nieuwe collectie

DIDI opent vandaag haar twaalfde concept store in Utrecht Hoog Catharijne. Daarom ontvang je dit weekend in alle DIDI-winkels en online 12 procent korting op de complete nieuwe collectie.

DIDI concept store opent deuren in Hoog Catharijne

In samenwerking met DIDI

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
DIDI concept store opent deuren in Hoog Catharijne
Sluiten