Redactie Metro
Redactie Metro Lifestyle 23 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Ook rokers- en damperdeals op Black Friday

Ook Grasscompany.com zet op vrijdag 23 november, jawel Black Friday!, in op een reeks aan kortingen, koopjes, deals of hoe je het maar noemt. „Grasscompany.com is 100 procent gegarandeerd dé grootste en goedkoopste webshop van Europa waar elk type roker of damper met meer dan 18.500 producten uit voorraad bestelt”, belooft Alaric Vonk van de firma om met de deur in huis te vallen.

Voor wie het aangaat: „Wij staan garant als webshop met het grootste assortiment Elektronisch roken, waar we meer dan 2000 verschillende E-liquids en 200 verschillende E-sigaretten aanbieden. Verder hebben we voor elk type roker, die sigaretten, shag, sigaren, pijp, waterpijp, shisha of cannabis consumeren, alle producten op voorraad.”

Al dertien jaar (rook) in de lucht

Grasscompany.com is inmiddels 13 jaar als headshop online. Mensen achter de company merkten dat er veel vraag was naar het soorten artikelen dat nu wordt verkocht. Er waren meerdere van dergelijke sites (van Vloei.net tot Wietzaden.nl), maar die vloeiden allemaal in Grasscompany.com samen.

Ook (e-)rokers- en damperdeals op Black Friday

Digitale deuren

Alle bekende topmerken zijn op Black Friday in de webshop te vinden. Vonk: „Denk aan Greengo, Flamez, Bic, Rizla, Smoking, Mascotte en Zippo-aanstekers tot zelfs de goedkoopste telefoonaccessoires van Nederland. Sinds we onze digitale deuren opensloegen, hebben wij een grote groei doorgemaakt en meer dan 100.000 vaste klanten waarderen ons prijspeil, service en assortiment met een klanttevredenheidscijfer van gemiddeld een 9,5. Dus met ons vandaag-besteld-morgen-in-huis-principe, is Grasscompany.com hét webportaal waar (E-)rokers- en cannabisliefhebbers door middel van een paar klikken alles in huis kunnen halen.”

Lichaamsverzorging

Maar ook als je liever van hoogwaardige kwaliteit CBD-olie of andere CBD- en/of hennepproducten houdt, ben je bij Grasscompany.com aan het juiste adres. Vonk: „Ons assortiment varieert van CBD-honing tot CBD-thee tot de meest organische en uitgebreide lichaamsverzorgende productlijn op basis van hennepextract. Al onze CBD- en hennepproducten zijn 100 procent natuurlijk en bevatten geen THC, chemische bestanddelen en parabenen.”

Kortom, vervolgt hij: ,,Wij zorgen ervoor dat een rook-, vape- en/of cannabisliefhebber niet langer de deur uit hoeft om zijn of haar gewenste producten in huis te halen. Of je nou zoekt naar korte of lange vloei, een waterpijp of sigarettenhulzen: alles voor roken of genieten in de breedste zin van het woord, vind je op Grasscompany.com.”

Kortingscode

De webshop heeft tot en met maandag 26 november Black Friday Acties: 25 procent korting op alle artikelen. Gebruik hiervoor de Black Friday kortingscode BLACK2018.

Let op: om tabak of elektronisch roken te kopen dient men 18 jaar of ouder te zijn. Tabak en Elektronisch Roken producten zijn uitgezonderd van kortingsacties op basis van tabakswetgeving.

In samenwerking met Grasscompany

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.