Redactie Metro
Redactie Metro Lifestyle 12 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Vergeet de hipster, het is tijd voor de ‘scrumbo’

Als hipster door het leven gaan is niet langer hip, de ‘scrumbo’ wel. Dus vergeet die retro- en vintagekleding en dat baardje, onverzorgdheid is in! Dit bekent dat je je voortaan mag kleden alsof je in een versleten joggingpak net uit je bed komt, terwijl dit in werkelijkheid helemaal niet het geval is.

Volgens Amerikaanse tijdschriften als Esquire en Vanity Fair is een ‘scrumbo’ iemand die eruitziet als een tiener die zich al dagen niet gewassen heeft en wiet gaat verkopen op een afgelegen parkeerplaats. Denk naast versleten trainingspakken dus ook aan lelijke prints, grote kettingen en vettig haar.

Peperdure merken

Let op; het moet wel duidelijk zijn dat je een ‘scrumbo’ bent en niet een of andere slons. Dus hoewel je er misschien uitziet als een zwerver, is het de kunst door te laten schermen dat je dit niet bent.

Hoe je dat doet? Hoewel je er misschien uitziet als iemand die maar snel wat heeft aangetrokken, moeten de kledingstukken die je draagt wel peperduur zijn. Denk aan kleding van dure merken, op een hele slechte manier gecombineerd. En dan weten alle andere scrumbo’s weer dat je volledig bij de club hoort. Gouden tip toch?!

Volg @Metrolifestyle_NL op Instagram voor jouw dagelijkse portie travel, beauty, lifestyle, food en mode.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.