E.Westland
E.Westland Lifestyle 18 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Bikinimodel oogst lof met borstvoeding op catwalk

Bikinimodel Mara Martin liep vijf maanden na haar bevalling over de catwalk in Miami voor de badpakkenspecial van tijdschrift Sports Illustrated. Alsof dat niet bijzonder genoeg was, deed het model dat ook nog eens terwijl ze borstvoeding aan het geven was.

De modeshow van Sports Illustrated kreeg veel complimenten op sociale media, omdat er naast het spraakmakende borstvoeding-moment ook een model meedeed met een geamputeerd been en de Paralympische snowboarder Brenna Huckaby.

Nuchter

Zelf blijft Martin vrij nuchter onder alle lof die ze voor haar optreden ontving. „Ik kan niet geloven dat ik wakker word met alle headlines over mij en mijn dochter, voor het doen van iets dat ik elke dag doe.”

Volgens het model zou haar show dan ook de krantenkoppen helemaal niet hoeven te halen. „Mijn verhaal dat ik moeder ben en mijn dochter voed tijdens het lopen is nog maar iets kleins. Afgelopen nacht waren er veel meer modellen die de headlines zouden moeten halen. Een van hen heeft een borstamputatie gehad, een ander heeft kanker overleefd en weer een ander is tweemaal Paralympisch goud-winnaar. Dat zijn de verhalen die we moeten vertellen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.