Damla Kaygusuz
Damla Kaygusuz Lifestyle 15 jun 2018

6 last minute-ideeën voor Vaderdag

,,Je hoeft niks te kopen, ik heb alles al,’’ klinkt er wanneer je je vader vraagt wat hij voor Vaderdag wil. Elk jaar is het weer een uitdaging. Aankomende zondag breekt de dag al aan. Metro redt je uit de brand met zes last minute-ideeën voor Vaderdag.

Zelfgemaakt ontbijt

Je kunt altijd voor de klassieker gaan en in de ochtend eerder opstaan dan je vader om ontbijt klaar te maken. De liefde van een man gaat immers door de maag. Trommel je broertjes en zusjes op om je te helpen. De tafel moet ook gedekt worden, toch? Is je vader een vroege vogel? Hint dan subtiel dat hij zondag een uitslaapmomentje heeft verdiend. Of schakel de hulp in van je moeder.

Een zelfgemaakt ontbijtje doet het altijd goed

Digitaal fotolijstje

Herinner je vader eraan wie zijn favoriete kind is met een digitaal fotolijstje. Prop het vol met foto’s van jou of van jullie samen. Zet het vervolgens ergens neer in de woonkamer zodat iedereen die binnen komt het niet kan missen.

Een digitaal fotolijstje van Hama is toch iets wat iedereen wil / MediaMarkt

Voetmassage-apparaat

Gromt jouw vader ook altijd zo erg wanneer hij neerploft op de bank? Geef zijn oude voeten dan een fijne massage en schaf een voetmassage-apparaat aan. Stiekem is dit een cadeau voor twee: je vader krijgt zijn voeten gemasseerd en jij hoeft dat niet te doen.

Voetmassage-apparaat van Beurer voor de zere voetjes / CoolBlue

Massagekussen

Zijn het niet alleen de voeten waar je vader last van heeft? Koop dan een massagekussen. Hij kan het op elke stoel monteren en een massage krijgen wanneer hij wil. Vooral ideaal voor de papa’s die veel achter het stuur zitten of vaak vastzitten in het verkeer.

De massagekussen van Medisana kan je vader masseren wanneer nodig / CoolBlue

Bier flesopener in de vorm van de Hamer van Thor

Is je vader je allergrootste held en wil je hem dat laten weten met ‘Mjölnir’ de magische hamer van Thor? Alleen Thor himself kan Mjölnir tillen, maar nu kan je vader dat ook terwijl hij bier drinkt. Nu maar hopen dat er geen bliksem dondert in je huis wanneer hij zijn flesjes opent.

Voor de papa's die zich onoverwinnelijk willen voelen is er een bier flesopener van Thors hamer / AliExpress

Supermansokken

Als je echt old school wil gaan, ga dan voor sokken. Leg de lat wat hoger en koop supermansokken. De sokken zijn compleet met een minicape waarmee hij naar de keuken kan vliegen voor snacks, terwijl jullie alle supermanfilms opnieuw kijken. Zo haal je het kind in hem weer naar boven én hebben jullie de perfecte filmavond.

Supermansokken voor de held in je leven / Pride Kings

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
6 last minute-ideeën voor Vaderdag
Sluiten