Lifestyle

Jan Taminiau: Ben ook leuk in de echte wereld

Camera videoJan Taminiau: Ben óók leuk in de echte wereld

Jan Taminiau. / Foto: Remko de Waal | ANP

In samenwerking met Tele2

20 APR 2018

Jan Taminiau kan mensenlijke interactie zeer waarderen. Ondertussen ziet hij ook dat nieuwe technologieën de wereld prachtige dingen brengen.

Opeens was hij daar, twee weken geleden. Een bijzondere VR-bril die ontstond door een net zo bijzondere samenwerking tussen telecomprovider Tele2 en de wereldberoemde couturier Jan Taminiau. Zij kwamen tot een limited edition VR-bril, een high tech collector’s item met een letterlijke (knip)oog voor de omgeving. De boodschap: als je je dan toch met zo’n VR-bril van de omgeving afsluit, geef die omgeving dan wel iets terug. Taminiau (42) kennen we natuurlijk als de couturier die onder meer koningin Máxima en de flamboyante Amerikaanse zangeres Lady Gaga in prachtige kleding stak. Maar voor een nieuwe uitdaging, zeker als daar een mooie boodschap aan verbonden is, loopt hij niet weg. De campagne die met Tele2 voerde is nu ten einde. Metro sprak Taminiau over de VR-bril, maar vooral over de boodschap.

Er zijn ook gewone mensen

Wanneer zou de Tele2-campagne voor jou geslaagd zijn?

Als we met elkaar lol hebben van alle technologie die er is en die er nog komt, maar ons daarnaast bewust zijn dat er ook nog gewone mensen zijn. Dat we niet alleen maar in die telefoon en het virtueel streamen kruipen en je daardoor alleen maar afzondert, maar ook mensen buiten die virtuele wereld zien.

Jan Taminiau: Ben ook leuk in de echte wereld

Jan Taminiau met zijn Tele2 VR-bril.

Zijn we nog te redden?

Haha, ik denk toch echt van wel hoor. We moeten nu eigenlijk op een hele mooie lijn komen. De huidige wereld is heel snel op ons afgekomen en heeft ons geweldige dingen gebracht. De wereld laat ons in één keer zóveel geweldige dingen zien. Maar het is nu een kwestie van even terugschakelen, net als een kind bij z’n nieuwe speelgoed. Die gaat er helemaal in op. We moeten ons speelgoed weer zo maken, dat we erbij bedenken dat er ook nog mensen om je heen zitten. Niet elke foto die je maakt moet alleen maar leuk zijn op Instagram. Je moet ook nog leuk zijn in de echte wereld. Als we ons dat bewust worden en met dat ingrediënt nog gaan spelen met z’n allen, dan komen we weer een stapje verder naar die mooie lijn.

Teruggevend effect

Is de boodschap die je met de campagne uitdroeg misschien nog wel belangrijker dan de VR-bril die je hebt ontworpen? Of is dat een samenspel?

De boodschap is inderdaad het belangrijkste. De VR-bril is ‘een eerste aanzet tot iets’. Hopelijk heeft straks elke virtual reality-bril die naar buiten komt een teruggevend effect. Het liefts zie ik dat ook bij de smartphone, dat er meteen iets zichtbaar is van jou.  Dat als je afgezonderd op je telefoon zit, je wel iets terug blijft zenden. Als je nu een VR-bril draagt of naar je smartphone staart, komt het over als ‘ik wil niet met jou praten, ik vind dit leuk’. Nee, ik vind het leuker als mensen iets terugzeggen. Daar moeten we mee aan de slag.

Had je voor dit ontwerp zelf al eens een VR-bril op je hoofd gehad?

Jazeker. Dat komt omdat ik, naast het menselijke aspect waarover ik het had, juist heel erg nieuwsgierig ben naar de nieuwe wereld. Ik zie daarin gerust hele mooie dingen. Je hoeft niet eens meer in het vliegtuig te stappen om naar een fashionweek te gaan. Die shows kun je met een VR-bril gewoon zien, nog beter zelfs dan dat je ter plekke bent. En als ik voor een klant een jurk kan ontwerpen in 3D en die klant er met de bril op omheen kan lopen, dan is dat geweldig. Daarom heb ik mijn boodschap, maar geloof ik daarnaast ook heel erg in de technologie. Dat is een positieve toevoeging aan het leven.

Hoe in de toekomst?

En daar zit een maar aan…

Ja, we moeten ondertussen die vertaalslag maken naar waar het in de Tele2-campagne om ging. Samen gaan we zoeken naar hoe we het in de toekomst met elkaar moeten doen.

Wat is jouw tip voor de Metro-lezer hoe zij zich minder van de samenleving kunnen afsluiten?

Wees je er bewust van dat er gewoon mensen tegenover je zitten. Ik denk dat heel veel mensen dat momenteel niet doen. Menselijke interactie brengt veel moois.

Jan Taminiau: Ben ook leuk in de echte wereld

Montell, Jan Taminiau en Loiza tijdens de presentatie van de VR-bril. / Femmy Weijs

Loiza wil dingen echt meemaken

Model Loiza Lamers, winnares van een van de Holland’s Next Topmodel-edities, presenteerde de Tele2 VR-bril samen met Montell van Leijen (eerste mannelijke winnaar van het programma). Ze bekent dat ze voor de campagne nog niet zoveel met virtual reality had: „Met de samenwerking tussen Jan Taminiau en Tele2 vind ik VR meteen een stuk aantrekkelijker geworden. Het ziet er zo gaaf uit en je hebt interactie met de buitenwereld. En kom op, wie wil er nou geen VR-bril van Jan Taminiau?”

Jan Taminiau: Ben ook leuk in de echte wereld

Loiza Lamers. / Foto: Femmy Weijs

Loiza hoopt dat de bril navolging krijgt: „Absoluut. Er wordt nu al gesproken over een app waarbij je voorkanten van de brillen telkens kunt veranderen.” Ze is het dan ook van harte eens met Taminiau’s boodschap dat we ons wat minder moeten afzonderen van de buitenwereld. „Want dat is gewoon een feit. Social media is hot, maar mensen raken in een isolement.” Zelf probeert Loiza de buitenwereld nog ‘in het echt’ te zien en daarmee een positief voorbeeld voor Taminiau. „Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik juist niét op dingen reageer. Ik ben een hele slechte apper en wil dingen echt meemaken.”


Dit is Nederland in emoji's

Dit is Nederland in emoji's

Dit is Nederland in emoji's. Foto: screenshot Twitter Mathieu

Foto van 'Metro'

VANDAAG, 15:04

Mathieu uit Zeeland probeerde vorige week de kaart van Nederland te duiden aan de hand van verschillende emoji’s. ‘Rara welk land’ schreef hij op Twitter.

Zo staat er een vliegtuig bij Schiphol, is Heerenveen een schaats en staan er parasolletjes langs de kust. Stuk voor stuk plaatsen in Nederland waarbij het niet moeilijk is een emoji te bedenken.


#117 'Hij kwam straalbezopen thuis en toen ging het mis..'

Rochelle staat bij Maud voor de deur en haar gezicht zit onder het bloed. Foto: Pexels

Foto van 'Maud'

21 OKT 2019

Maud was druk aan het studeren voor haar tentamens. Ondertussen moesten er ook nog plannen worden gemaakt voor ADE. Ze zou naar een feestje gaan met Jessie, haar studiegenoten en de laatste dag stond er een een feestje met Tommy en zijn vrienden op het programma. Stiekem hoopt ze op een sexy afterparty in bed, want een goede vrijpartij is er nog steeds niet van gekomen. Net als ze aan het wegdromen is bij haar plannen, gaat de deurbel. Rochella staat voor haar deur en haar gezicht zit onder het bloed.

„Jezus! Rochella!! Wat is er in godsnaam gebeurd???”

Ze vliegt mij in de armen en begint keihard te snikken. „Het is uit de hand gelopen Maud. We kregen ruzie en toen werd het zwart voor mijn ogen. Ik snap het niet.."


Yes! Elke dag een cadeautje uitpakken met de Adventskalender

Yes! Elke dag een cadeautje uitpakken met de Adventskalender

Foto's: Lookfantastic

In samenwerking met Global Savings Group

VANDAAG, 16:09

De beauty Adventskalender is terug! Met de vierde editie van Lookfantastic kun (mag) je elke dag een luxe cadeautje uitpakken. Wie wil dat nou niet?

De Lookfantastic Adventskalender 2019 is volgens de makers ‘de ultieme luxueuze traktatie voor kerst’ en ‘beter dan ooit’. Wie zich in kan houden (tuuuuuuurlijk kun je dat) mag de eerste 25 dagen van december dagelijks een cadeautje uitpakken. Daarvoor moet je wel kerstengelengeduld hebben. De Adventskalender is op dit moment namelijk al verkrijgbaar en vermoedelijk al rond 1 november uitverkocht.

Uitpakken voor 455 euro


Wat gebeurt er met retourbestellingen van kleding?

Een distributiecentrum van een webwinkel / ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

21 OKT 2019

We bestellen en retourneren met alle gemak. Maar wat gebeurt er met alle kleding die we terugsturen?

Drie maten van die ene leuke broek, en dat shirtje kan je online net zo goed in drie verschillende kleuren bestellen. Dan kijk je thuis wel welke het mooist is en vervolgens stuur je meer dan de helft terug. Maar heb je er wel eens over nagedacht wat er gebeurt met al die retourbestellingen?

Wij, Nederlanders, kopen ieder jaar gemiddeld twintig kledingstukken en zes paar schoenen. Ruim de helft daarvan (55 procent) bestellen we online. Mode is steeds betaalbaarder en met een paar klikken op de muis heb je binnen 24 uur een outfit in huis. Maar de prijs voor fast fashion wordt vaak ‘betaald’ door het milieu en door arbeiders in de kledingfabrieken in goedkope productielanden. En ondertussen zitten wij door al dat bestellen en retourneren met een gigantisch kledingoverschot. „Zo’n 1,2 miljoen nieuwe kledingstukken worden jaarlijks vernietigd”, zegt Cecile Scheele, oprichtster van de Dutch Sustainable Fashion Week. „Maar hier wordt weinig over vrijgegeven aan informatie vanwege de imagebescherming van de merken.”


Woontrends najaar: klassiek is het nieuwe modern

Woontrends najaar: klassiek is het nieuwe modern

Hoofdfoto: Francesca Tosolini / Unsplash

In samenwerking met Global Savings Group

17 OKT 2019

Ben jij toe aan nieuwe inspiratie voor je huis? Wil je iets veranderen maar weet je niet wat?

Metro sprak - speciaal voor de huidige Oktober Woonmaand uiteraard - interieurontwerper en kleurspecialist Marie Gon over de woontrends voor dit najaar. Dit zijn de trends op een rij en enkele kortingscodes daarbij.

Klassiek


Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2020?

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2020?

Foto's: Colourbox

Foto van 'Metro'

16 OKT 2019

De één leeft ervoor, terwijl de ander er niets van moet weten: astrologie. Maar wat brengt die astrologie jou volgend jaar als het om de liefde gaat?

Over de zin en onzin van astrologie is de afgelopen jaren al veel geschreven. Veel mensen lezen iedere dag over de voorspellingen van de rest van de week, klampen zich vast aan wat hun horoscoop ze voorspelt, contacten regelmatig een paragnost en lezen zich in over de eigenschappen van hun eigen sterrenbeeld. Wat kun je bijvoorbeeld verwachten op het gebied van carrière? En hoe zit het met je liefdesleven in het komende jaar? Over dat laatste: dit zeggen de sterren over volgend jaar.

Wat kun je van jouw liefdesleven verwachten in 2020?

Likeability of5

6-jarig meisje is 'schattigste kind ter wereld'

Foto: Instagram @alina_yakupova_official

Foto van 'Lisa Vermeij'

15 OKT 2019

De Russische Alina Yakupova is nog maar zes jaar, maar doet al modellenwerk sinds haar vierde. Op basis van haar op foto's op Instagram wordt ze 'het schattigste meisje ter wereld' genoemd.

Het jonge kind was al het gezicht voor verschillende merken waaronder het Italiaanse Monnalisa Kids en de Russische labels Yudashkin kids en Gloria Jeans. Ze mocht daarnaast fotoreportages in modebladen Instyle en Grazia aan haar CV toevoegen.


like
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

#116 Ik zit met een probleem: Tommy en zijn jongeheer

Een kopje gemberthee doet soms wonderen, maar dat gaat me niet van de seksproblemen met Tommy afhelpen... / Pexels

Foto van 'Maud'

14 OKT 2019

Als Maud iets met Rochella aan het drinken is en haar verhaal over de slechte seks met Tommy wil spuien, gaat het helemaal mis: Rochella blijkt weer met Levi om te gaan en ze wordt woest als Maud daar boos op reageert. Het blijkt dat Rochella vindt dat Maud zich druk maakt om niks (slechte seks is toch niet niks?!) terwijl zij met een bolle buik loopt, geen geld en geen huis heeft. Ze vindt het fijn als Levi haar zou helpen zegt ze, maar Maud verdenkt haar er van dat ze weer drugs dealt. Als ze Zoë, de zus van Rochella wil contacten komen haar berichten niet aan. En als ze na een rondje hardlopen haar veters voor haar deur aan het strikken is, staat er plots iemand voor haar neus die ze totaal niet verwacht had...

Het is Zoë! Ze kijkt me aan en direct voel ik dat het niet bepaald goed met haar gaat. Ze ziet bleek, draagt geen make-up en ze kijkt moedeloos. ,,Wat doe jij nou hier?!" roep ik geschrokken. Ik sta op en geef haar een knuffel. Zoë begint direct te snikken. ,,Ik wilde eigenlijk even met je praten" piept ze een paar seconden later. ,,Het gaat volgens mij niet zo goed met Rochella en ik weet gewoon echt niet meer wat ik moet doen. Volgens mij heeft ze weer contact met Levi!"

Ik vertel Zoë dat ik haar vermoeden kan bevestigen en dat ik me ook zorgen maak. Sterker nog: dat ik haar net geappt heb omdat ik met haar wilde praten. ,,Je komt dus als geroepen!" zeg ik opgelucht en ik begeleid haar naar binnen. Ik zet theewater op, snijd wat gember en ga samen met Zoë aan tafel zitten. Die begint al snel met een waterval aan zorgen om haar zusje. Dat Levi in haar leven echt alleen maar narigheid heeft gebracht, dat ze zwanger is maar niet goed eet. Dat ze merkt dat Rochella de laatste tijd weer geld heeft, maar ze geen idee heeft waar ze dat vandaan haalt en als klap op de vuurpijl: dat ze enorme ruzie heeft gehad met haar zusje toen ze erover begon en die halsoverkop met alle spullen vertrokken is.


Verdubbeling stijging aankopen met smartphone

Verdubbeling stijging aankopen met smartphone

Foto: Colourbox

Foto van 'Metro'

14 OKT 2019

Shoppen doen we in Nederland steeds vaker via onze smartphone, blijkt uit onderzoek. We kiezen voor gemak, durven het meer dan enkele jaren geleden en ook ouderen hebben 'de smaak' van de mobiel te pakken. 

Dat Nederlanders van online shoppen houden is bepaald niet onbekend. Sterker nog: we staan in de top 5 online winkelen van Europa, omdat we er met z’n allen flink wat van af shoppen. Weliswaar op nummer 5, mensen in landen als Luxemburg en Duitsland kopen nóg meer producten via het wereldwijde web. Opvallend feitje hierbij is dat we steeds meer items online aanschaffen via onze mobiele telefoon. De aankopen die met een smartphone worden gedaan zijn de afgelopen vier jaar vrijwel verdubbeld, blijkt uit cijfers van een onderzoek van Telecompaper Consumer Insights. Hierbij werd gekeken naar het aantal consumenten dat minstens één keer per maand online shopt en die bestelling betaalt via hun smartphone. Tussen juli 2015 en juli 2019 is dit aantal flink gegroeid met een percentage van maar liefst 200 procent.

Onderzoek over online aankopen


Een kroketje per week zo slecht nog niet

Foto van 'Ingelise de Vries'

9 OKT 2019

Maak het frituurvet maar vast warm, het is vandaag nationale krokettendag! En om dat te vieren kwam vandaag het nieuws naar buiten dat een kroketje per week zo slecht nog niet is.

Deze heugelijke dag wordt door Het Parool gevierd met een interview met bedrijfsarts Jeroen Maaskant. Volgens de dokter mogen we best wat meer kroketten eten. „In een kroket zitten bepaalde stoffen die wij in het leven nodig hebben", zegt hij in het interview. „In de roux zit het essentiële aminozuur tryptofaan, dat wordt omgezet in serotonine en dat is effectief tegen depressies.”

Kroketten in alle vormen


Likeability of5

#115 Zou Rochella weer drugs dealen?

Rochella springt ineens op als ze een appje krijgt. Maud maakt zich zorgen om haar zwangere vriendin en heeft wel een vermoeden wat ze is gaan doen. Foto: Pexels

Foto van 'Maud'

7 OKT 2019

Maud heeft na twee weken weer eens afgesproken om bij te kletsen met Rochella. Eigenlijk wil ze vooral de slechte bedprestaties van Tommy bespreken, maar dan komt ze er achter dat Rochella veel grotere problemen heeft. Ze heeft weer contact met Levi! Haar ex die haar mishandelde en in drugs dealt. Rochelle heeft geldzorgen en ze wil eigenlijk wel een vader voor haar kind. Maud krijgt niet echt de kans om verhaal te halen, want tijdens hun afspraak staat Rochella ineens op: „Ik moet weg. Er is iets heel ergs. Sorry. Ik leg het later uit.”

„Kan ik nog iets voor je te drinken inschenken?” vraagt de uiterst vriendelijke ober. Ik kan zijn blije blik niet uitstaan en onterecht reageer ik mijn verbijstering en woede op hem af. „Nee, ik wil de rekening en snel graag. Weet je laat ook maar zitten. Hier; 20 euro is vast genoeg.”

Ik pak mijn tas en ren naar buiten om Rochella achterna te gaan. Haar buik is behoorlijk bol aan het worden en Rochella is daarom niet meer zo snel. Ik ben nog net op tijd om haar tegen te houden.


like
user_22dbb5b0d52e4450a75d8a3e20fcbd5de4ccc8b1_avatar

Vanaf 2021 gaat er een rechtstreekse trein van Amsterdam naar Wenen

Op dit moment moet je minimaal een keer overstappen om in Wenen te komen en duurt een rit zeker meer dan 10 uur. Foto: Colourbox

Foto van 'Metro en ANP'

6 OKT 2019

Vanuit Amsterdam kun je al gemakkelijk naar Parijs, Berlijn en Londen reizen. En als het aan het Oostenrijkse spoorwegmaatschappij ÖBB ligt, kun je vanaf 2021 ook met de trein in een keer van Amsterdam naar Wenen reizen.

In een interview met de Wiener Zeitung zegt ÖBB-topman Andreas Matthä: „We plannen vanaf januari 2020 een Nightjet naar Brussel en werken daar met spoed aan. Een nachttreinverbinding naar Amsterdam komt het jaar daarop."

2016 voor het laatst


5 toffe festivals buiten NL die jij wil meemaken deze herfst en winter

EPIZODE⁴ - Vietnam is één van de festivals die écht de moeite waard zijn om het vliegtuig voor te pakken.

Foto van 'Daisy Heyer'

5 OKT 2019

Nu het weer in Nederland weer écht Nederlands begint te worden en het festivalseizoen officieel voorbij is, kun je binnen zitten sippen, maar je kunt ook hard werken en sparen voor een van de te gekke festivals die buiten Nederland gaan plaatsvinden deze herfst en winter! Metro zet vijf toppers voor je op een rijtje! 

MOGA - Marokko (11 tot 13 oktober) 


Likeability of5

Dierendag: dit zijn de leukste cadeaus voor jouw huisdier

De hondentaart laat jouw hond genieten en is ook nog eens lief voor andere beesten, want: vegan! / EKO4Petz

Foto van 'Daisy Heyer'

4 OKT 2019

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: het is vandaag dierendag en dat betekent dat een extra reden om je huisdier eens flink te verwennen. Maar wat is nou de créme de la créme van de dierendagcadeautjes? Metro zet de leukste gadgets voor jouw dier op een rijtje. 

Een konijnenwip

Konino.nl


like
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Gezond het najaar in met deze tips

Gezond het najaar in met deze tips

Zo moet het dus niet... / Colourbox

Foto van 'Metro'

4 OKT 2019

Gooi je zomerjurkje of korte broek maar weer in de kast en trek je herfstige jas er maar weer uit: de herfst is officieel begonnen en dat merken we. Hoe blijf je gezond en vitaal?

De eerste reeks (zeer) regenachtige dagen hebben we in Nederland al achter de rug en hier en daar horen we alweer wat gesnotter en gehoest. Het ziekteverzuim in het tweede kwartaal in Nederland is licht gestegen ten opzichte van de jaren ervoor. Daarom is het van groot belang om zo gezond en vitaal mogelijk het najaar in te gaan. Hiervoor hebben we enkele handige tips voor je verzameld, zodat je niet direct naar de keelsnoepjes en zakdoeken hoeft te grijpen. Met onderstaande tips ‘overleef’ jij de frissere dagen na de zomer.

Gezond het najaar in met deze tips

Koppel verandert Facebook-status dírect na het jawoord

De foto van het koppel op de Facebook-pagina. / Facebook Thats It, I'm Wedding Shaming

Foto van 'Daisy Heyer'

4 OKT 2019

Wat doe je als eerste als je het jawoord hebt gezegd tegen je lief? Je zou denken elkaar kussen, wellicht een traantje wegpinken en glunderend de felicitaties van je vrienden in ontvangst nemen. Een Amerikaans koppel vond iets anders veel belangrijker: hun Facebook-status veranderen. 

Een wedding shamer plaatste een foto van het toch wel een beetje gekke moment in de Facebook-groep That's It, I'm Wedding Shaming. Op de foto is te zien dat het pasgetrouwde koppeltje nog voor het altaar staat, beiden met een telefoon in hun handen en blijkbaar direct inloggend op Facebook om hun relatiestatus te kunnen veranderen van 'relatie' in 'getrouwd'.

Millennials


Dit hebben alle vakantieparadijsjes in Griekenland met elkaar gemeen

Dit hebben alle vakantieparadijsjes in Griekenland met elkaar gemeen

Santorini, Griekenland. / Unsplash

In samenwerking met het Grieks Verkeersbureau

2 OKT 2019

Nederlandse toeristen weten Griekenland aardig te vinden en dit is ook helemaal niet gek. Het land telt maar liefst 6000 eilanden waarvan er 227 bewoond zijn. En nou denk je bij Griekse eilanden al gauw aan de grote jongens zoals Kreta en Rhodos, maar hiermee doe je het vakantieland echt tekort. 

Vanuit Nederland kan je in ongeveer 3,5 uur op een van de honderden vakantieparadijsjes in miniatuurvorm zijn. Klein maar fijn, dat is wat eilanden zoals Corfu, Zakyntos, Kos, Samos, Mykonos en Santorini allemaal typeert. En hoewel ze natuurlijk allemaal anders zijn, hebben ze ook van alles gemeen! Hier zijn tien dingen die je op in deze subtropische archipel kunt beleven.

Dit hebben alle vakantieparadijsjes in Griekenland met elkaar gemeen

Zakynthos, Griekenland.


De 5 meest verkochte zomergadgets van 2019

Foto: Joshua Gresham / Unsplash

Foto van 'Metro'

2 OKT 2019

We hebben de zomer van 2019 net achter de rug en het was toch hét seizoen van de heerlijk zonnige vakanties, allerhande festivals of luieren op het strand. We maakten het gezellig met vrienden en familie, en het zonnige weer nodigde uit om af en toe een uitstapje te maken. Deze vijf gadgets maakten van je zomerse uitjes een geslaagde activiteit.

Popsocket

Popsockets zijn lang niet alleen voor influencers of socialmediaspecialisten weggelegd. Het kleine hebbeding is een grote hulp voor wanneer jij bijvoorbeeld de perfecte foto wil maken. Een popsocket is een kleine rubberen gadget die je achteraan op je smartphone kan kleven. Het heeft de vorm van een zandlopertje met twee zuignapjes en heeft vaak leuke en originele tekeningetjes.


De Biebers zijn weer getrouwd (en andere bijzondere bruiloften)

Hailey Bieber op het Met Gala in mei. / ANP

Foto van 'Elselotte Smink'

1 OKT 2019

Hoera! Justin (25) en Hailey (22) Bieber zijn maandag weer getrouwd. Het stel stapte op een luxeresort in South Carolina het huwelijksbootje. 

In 2018 trouwde het stel al top-secret in een rechtbank in New York. Van een groot feest kwam het, mede door mentale problemen van Justin, niet eerder. Volgens Amerikaanse media was het een intiem, ‘casual-chic’ feestje met de nodige sterren (waaronder natuurlijk Hailey’s vader Stephen Baldwin), een klassieke aankleding en een bruidsjurk van Vivienne Westwood.