Daisy Heyer
Daisy Heyer Lifestyle 5 aug 2017 / 23:00 uur

Vrouw ontwerpt handdoek voor zweetborsten

Voor de mensen die last hebben van zweet onder hun borsten: de Californische designer Erin Roberston heeft een briljante oplossing ontworpen: de Ta-Ta Towel.

De Ta-Ta Towel is een handdoek die je om je borsten kunt draperen en die ze perfect drooghoudt in de warme zomermaanden. De inventieve accessoire is ontworpen om in huis te dragen, terwijl je je klaarmaakt voor een warme zomerdag- of avond. Met de Ta-Ta Towel om je borsten gebonden blijven je boobies droog terwijl je door het huis rent om je haar te föhnen, je nagels te lakken of je benen te scheren.

https://www.instagram.com/p/BXWhK2knujU/

Wereldwijde aandacht

De reacties op de 45 dollar kostende droogdoek gaan van laaiend enthousiast tot belachelijk, maar Robertson weet met haar Ta-Ta Towel in ieder geval wereldwijd de aandacht te trekken.

Waarom ze de handdoek ontwierp? „Ik woonde in Los Angeles en was me aan het klaarmaken voor een date", vertelt ze op haar website. „Toen ik uit de douche kwam en me aan het klaarmaken was, gutste het zweet van me af. Niet omdat ik een eerste date had, maar omdat mijn airco stuk was en het zomer was."

‘Er moet iets beters bestaan’

Robertson had dus extreem veel last van het gezweet onder haar borsten. „Ik heb van alles geprobeerd: ik heb handdoekjes onder mijn borsten geprobeerd, ik probeerde het met babypoeder droog te houden en ik propte zelfs als ik een shirt aan had een stuk onder mijn borsten om het zweet op te vangen.”
„Uiteindelijk zag het er allemaal belachelijk uit en zorgde het shirt er alleen maar voor dat ik nog meer ging zweten. Terwijl ik bezig was met mijn beautyritueel dacht ik er steeds aan dat er echt wel iets beters moest bestaan dan dit.”

View this post on Instagram

Ismi Ta-ta-towel. Gördüğünüz gibi (#kaydırmalıpost) göğüs havlusu. 😎 Çok merak etrik fikrinizi 👍 MI, 👎MI? . . #teknolojikanneler #pratikcozumler #yenidogan #tatatowel #emzirme #bakim #beslenme #emzirenanneler #hamileanneler

A post shared by Teknolojik Anneler ® (@teknolojikanneler) on

Dat was er niet, dus besloot Robertson het zelf te ontwerpen. Met handdoeken die ze in huis had maakte ze een prototype van de Ta-Ta Towel. Het product sloeg aan bij haar vrienden, die het ding gebruikte in de sportschool en tijdens hun opmaakritueel. Inmiddels verkoopt Robertson de handdoeken dus voor 45 dollar en zijn ze te krijgen in vijf verschillende kleuren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw ontwerpt handdoek voor zweetborsten
Sluiten