Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Lifestyle 2 aug 2017

Vet hip!? FEBO komt met kledinglijn

Naast patat, grillburgers en kaassoufflés, gaat snackbar FEBO binnenkort ook exclusieve kledingstukken verkopen. Straks kun je dus helemaal in FEBO-stijl een kroketje uit de muur trekken.

FEBO lanceerde maandagavond een video met een mannelijk model geheel gekleed in FEBO-kleding. Verwacht geen strakke broeken of nette overhemden, want erg fashionable is de kleding van FEBO niet te noemen. Maar het is waarschijnlijk wel het ideale chill-tenue voor een brakke zondag.

Het model draagt rode FEBO-badslippers, FE voor de rechtervoet en BO voor de linkervoet, verder draagt de man een wit trainingspakje. Stijlvol is anders, maar het moet vast heel lekker zitten. FEBO geeft aan dat de kleding binnenkort te koop is in de webshop.

https://www.facebook.com/VERSvanFEBO/videos/1372400586147812/

De kleding van FEBO is geïnspireerd op een voetbaltenue en kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen. „We hebben gemerkt dat er veel liefde is voor FEBO en we zaten te denken hoe we onze fans ultiem konden bedienen, een merchandise lijn was toen een logisch gevolg," zegt Darla van Hoorn, verantwoordelijk voor de PR van FEBO tegen Metro.

De snackbarketen is nog in overleg over de verkooppunten en prijs, maar hoopt de kleding aan het einde van de maand in de verkoop te kunnen gooien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vet hip!? FEBO komt met kledinglijn
Sluiten