Nick Visser
Nick Visser Lifestyle 22 jul 2017 / 04:55 uur

Hotspotjes #1: 5x de lekkerste vrijmibo-hotspots

Speciaal voor Metro brengt Nick (30) van HotSpotjes.nl elke vrijdagmiddag (vrijmibo-tijd!) de leukste hotspots van Nederland in kaart waar je samen met je vrienden of collega’s het weekend in kan luiden. Altijd op loopafstand van een station, zodat je na dat borreltje teveel gelijk in de dichtstbijzijnde trein kan springen. Dit zijn Nicks favorieten voor de ultieme kick-off van je weekend!

Behind bars, Utrecht

Als je Behind Bars gevonden hebt in de Hamburgerstraat – je loopt er namelijk zo aan voorbij – heb je even het gevoel dat je de jaren 60 binnenloopt. De donkerbruine chesterfieldbank, gestoffeerde stoelen en het schemerige licht zouden je kunnen herinneren aan een café in de serie Mad Men rond de jaren 60. Een café waar je – als de bank bezet is – rustig plaats kunt nemen aan de met rijen flessen en cocktailaccessoires beklede bar. Om bij Behinds Bars het juiste drankje te bestellen, moet je er vanwege het ruime assortiment wel even goed voor gaan zitten.

Hamburgerstraat 14 | 10 min lopen vanaf Utrecht CS

MingleMush, Den Haag

MingleMush zit direct naast het Centraal Station en is een overdekte hal met vijftien verschillende foodstands waar je je geen seconde hoeft te vervelen. Naast de foodstands vind je een bibliotheek, arcadespellen, een cocktail- en koffiebar en een eigen bar met héél veel verschillende soorten bier op fles en van de tap. (24 om precies te zijn!) Naast eten en drinken kun je hier ook terecht voor entertainment. In het midden is er een podium voor livemuziek en lezingen. Daarnaast wordt er regelmatig door een dj gedraaid. Dit allemaal onder één dak!

Anna van Buerenplein 712 | 5 min lopen vanaf Den Haag CS

BAR, Rotterdam

BAR is inmiddels een begrip in Rotterdam. Of je hier nu komt om te eten, drinken of om te dansen, bij BAR kan het allemaal! BAR wordt omringd door coole hotspots zoals Annabel, Transport, De Luchtsingel en natuurlijk Biergarten, waar BAR ook in de zomer een vast plekje heeft. Er hangt een lekkere en relaxte vibe. Wat onze betreft dé ideale vrijmibo-spot van Rotterdam!

Schiekade | 15 min lopen vanaf Rotterdam CS

Strandzuid, Amsterdam

Sinds kort is Strandzuid compleet veranderd met maar liefst zeven nieuwe onderdelen: The Restaurant, The Boat House, The Beach House, The Jetty Bar, The Beach Bar, The Playground en The Beach. Het vernieuwde Strandzuid is dé nieuwe zomerlocatie van Amsterdam voor een speciaalbiertje op het terras, een uitgebreid diner in het restaurant of een bedrijfsevenement in een van de aparte ruimtes.

Europaplein 22 | 7 min lopen vanaf Amsterdam RAI

Cheers!

Volgende week vrijdag staat Nick ’s middags weer voor je klaar in de Metro-app met de fijnste vrijmibo-tips!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hotspotjes #1: 5x de lekkerste vrijmibo-hotspots
Sluiten