IngelisedeVries
IngelisedeVries Lifestyle 6 jun 2017 / 05:00 uur

Weer warm ingepakt

Nog geen inspiratie voor je outfit vandaag? Metro Lifestyle helpt je graag een handje. Elke ochtend zetten we de tofste outfits van onze favoriete bloggers online in Metro Modeleven. Iets later dan normaal, nog steeds om je te inspireren.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug op Metro.

Weer warm ingepakt

Ja trek je lange broek en jas maar weer uit de kast, het is gebeurd met de zomerdagen. Na een heerlijk pinksterweekend met zon en warme temperaturen, is het weer typisch kantoorweer. Niet erg als je op kantoor of school moet zitten. En het geeft je weer talloze fashionkansen!

https://www.instagram.com/p/BU-KzcpAXxI/

https://www.instagram.com/p/BU-LRcVgMLg/

https://www.instagram.com/p/BU-LSFshbMO/

View this post on Instagram

Yes or no for this outfit? 😍🔥 jacket,shirt and skirt from @shoppriceless 🙌🔥 Hair extensions from @luxuryforprincess dc code:sabsi🔥

A post shared by Sabrina Tubic 🇧🇦📍Dubai 🇦🇪 (@sabsi_t) on

https://www.instagram.com/p/BU-K5bcFuU_/

https://www.instagram.com/p/BUxHeAEAyS0/

Jouw outfit in de schijnwerpers?

Hoe zie jij er vandaag uit? Daar zijn we onwijs benieuwd naar! Tag je outfit of een mooie foto van een bijzonder accessoire met #metromodeleven op Instagram en wie weet zie je jezelf vanmiddag wel terug in de app. En volg ons natuurlijk op Instagram: @metrolifestyle_nl!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weer warm ingepakt
Sluiten