IngelisedeVries
IngelisedeVries Lifestyle 14 jun 2017 / 10:29 uur

Lekker licht leven

Nog geen inspiratie voor je outfit woensdag? Metro Lifestyle helpt je graag een handje. Elke ochtend zetten we de tofste outfits van onze favoriete bloggers online in Metro Modeleven. Iets later dan normaal, nog steeds om je te inspireren.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug bij Metro.

Lekker licht leven

Lekker weer en zon vragen om lekker lichte kleding. We zochten onze inspiratie weer in de modebloggers!

https://www.instagram.com/p/BVTzP7thl16/

View this post on Instagram

No touchy. ✋🏻👦🏼👦🏼👦🏼🤚🏻🙅🏼(Details: Profile link > Menu > My Instagram) #leanneslookbook http://liketk.it/2rGLy

A post shared by Leanne Barlow | Elle Apparel (@leannebarlow) on

View this post on Instagram

#rickowens #drkshdw #ootd

A post shared by Rick Owens (@life_rickowens) on

View this post on Instagram

キッス💋 #foreplaybyk #today #ootd #outfit #tshirt #pink #kiss #fashion #newera #thrasher #hibikisootd

A post shared by hibiki (@hibiki_lol) on

View this post on Instagram

pitti2日目のスタイル。白のオープンカラーの半袖シャツにグレーのパンツで、めちゃくちゃシンプルにしたら、昔の日本人みたいなスタイルになっちゃいました。まぁ、これはこれでありかな(笑) #Sunglass #moscot #shirts #tintoriamatti #tanktop #dolcegabbana #pants #germano #Bag #hermes #watch #Grandseiko #shoes #BrunelloCucinelli #blaceret #LAMOREDAMORE #FORZASTYLE #yoshimasahoshiba #fashion #coordinate #code #style #mensfashion #mensstyle #menswear #ootd

A post shared by 干場義雅(Yoshimasa Hoshiba) (@yoshimasa_hoshiba) on

https://www.instagram.com/p/BVT44eIBLPX/

Jouw outfit in de schijnwerpers?

Hoe zie jij er deze woensdag uit? Daar zijn we onwijs benieuwd naar! Tag je outfit of een mooie foto van een bijzonder accessoire met #metromodeleven op Instagram en wie weet zie je jezelf woensdagmiddag wel terug in de app. En volg ons natuurlijk op Instagram: @metrolifestyle_nl!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekker licht leven
Sluiten