Daisy Heyer
Daisy Heyer Lifestyle 15 jun 2017 / 09:45 uur

Hot! Deze zwembaditems zijn de trend voor 2017

De temperaturen lopen deze week weer hoog op, dus het is tijd om je serieus druk te maken over spullen die je mee moet nemen naar het zwembad deze zomer.

Geen idee hoe je in 2017 hip aan het zwembad kunt liggen? Metro zet de laatste trends voor je op een rijtje!

Opblaasdieren

Instagram @sunnylifeinflatables

Al een tijdje hip bij de social influencers, nu ook groot bij het ‘gewone’ publiek: enorme opblaasbeesten. Niet voor kinderen, maar echt voor ons: voor het ‘volwassen’ volk dat lekker bij het zwembad dobbert is het nu helemaal toegestaan om een opblaasdier mee te nemen. En tja; waar je dan natuurlijk een uitgebreide fotosessie mee kunt houden bij het zwembad (of op het strand).

De diertjes waren eerder alleen voor megabedragen te koop via Amerikaanse websites, maar zijn tegenwoordig ook prima te krijgen in Nederlandse winkels en webshops voor een kleiner prijsje. En jij weet 100 procent zeker dat je de show steelt bij het zwembad met zo’n beest.

Instagram @outdoorsonparade

Opblaaseten

Instagram @thefloatingsun

Om nog maar even bij de opblaasspullen te blijven: ook opblaaseten is he-le-maal in de mode. Iets handzamer om mee te nemen ook, die opblaasdonut, pizza of dat opblaasijsje. Verantwoord snoepen, want op een pizza liggen is bijna net zo leuk als er eentje opeten en die fluorkleurtjes van jouw opblaasvoedsel tillen jouw zwembadlook sowieso naar een hoger level.

Roundie

Instagram @nolah.gr

De ronde handdoeken (beter bekend als roundies) waren vorig seizoen al hartstikke hip, maar zijn nu écht het statement om mee te nemen naar het strand. Helemaal Ibiza-proof en inmiddels ook overal te krijgen. Tip: zorg dat je een versie koopt van handdoekstof en niet van stof. Die zijn een stuk praktischer om je zwembaddruppels op te vangen, namelijk.

Watermeloen

Instagram @tanyasfitlife

Watermeloen: het maakt niet uit hoe, als het ergens in je strandspullen verwerkt is, zit je helemaal goed deze zomer. Bikini’s, een opblaasmeloen, de eerdergenoemde roundies met een meloenprint… of gewoon een verse watermeloen die je op je dooie gemakje op het strand oppeuzelt: alles is oké, als de fotogenieke vrucht er maar in verwerkt is als jij naar het zwembad gaat.

Instagram @westfieldau

Smerend bruin worden

Instagam: @emmykar

Insmeren is ook deze zomer superbelangrijk, maar ook hier wordt een nieuwe trend gesignaleerd. Steeds meer zonnebrandmerken komen met crème waar een klein beetje zelfbruiner in verwerkt zit, zodat je net iets bruiner van vakantie terugkomt. Zo ben je bruin én beschermd tegen de zon. Twee vliegen in één klap, waar wij heel erg blij van worden. Smeren maar!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hot! Deze zwembaditems zijn de trend voor 2017
Sluiten