IngelisedeVries
IngelisedeVries Lifestyle 2 jun 2017 / 05:05 uur

Een weekend vol printjes

Nog geen inspiratie voor je outfit vandaag? Metro Lifestyle helpt je graag een handje. Elke ochtend zetten we de tofste outfits van onze favoriete bloggers online in Metro Modeleven. Iets later dan normaal, nog steeds om je te inspireren.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug op Metro.

Een weekend vol printjes

Het weekend is er om gevierd te worden. Al moet je jezelf nog wel even deze vrijdag doorslepen. Geen nood aan de man met deze outfits in elk geval!

https://www.instagram.com/p/BUzPcXpBNMQ/

https://www.instagram.com/p/BUtsrQCA6Q_/

Jouw outfit in de schijnwerpers?

Hoe zie jij er vandaag uit? Daar zijn we onwijs benieuwd naar! Tag je outfit of een mooie foto van een bijzonder accessoire met #metromodeleven op Instagram en wie weet zie je jezelf vanmiddag wel terug in de app. En volg ons natuurlijk op Instagram: @metrolifestyle_nl!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een weekend vol printjes
Sluiten