IngelisedeVries
IngelisedeVries Lifestyle 20 jun 2017 / 04:00 uur

Comfy & chic

We doen ’t met veel plezier en liefde: jou elke ochtend vroeg inspireren met allerlei outfits. We speurden vandaag weer Instagram af op zoek naar de tofste outfits die comfortabel zijn én nog een beetje chic. Kortom: hier voel je je fijn in én kun je mee aankomen op je werk of studie.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug bij Metro.

https://www.instagram.com/p/BVZBcIzDX86/

https://www.instagram.com/p/BVPh-v0gv4E/

Jouw outfit in de schijnwerpers?

Hoe zie jij er vandaag uit? Daar zijn we onwijs benieuwd naar! Tag je outfit of een mooie foto van een bijzonder accessoire met #metromodeleven op Instagram en wie weet zie je jezelf donderdagmiddag wel terug in de app. En volg ons natuurlijk op Instagram: @metrolifestyle_nl!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Comfy & chic
Sluiten