Daisy Heyer
Daisy Heyer Lifestyle 22 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Telefoon leeg? Deze handtas laadt hem voor je op!

We hebben weer een excuus gevonden om de aanschaf van een dure handtas aan je ouders, vriend of vriendin te verklaren. Tassenmerk FYB London handbag komt namelijk met een hele fijne handtas: eentje die jouw mobiele telefoon kan opladen!

Diefstalproof

Hoe het werkt? Je doet gewoon je telefoon in een van de zijvakjes van de – best wel pretty! – handtas, waarna je telefoon kan laden. De tas heeft nog een handige tool: door de Bluetooth-functie te gebruiken word je gewaarschuwd als je je telefoon dreigt te vergeten. Je tas geeft namelijk een notificatie als je te ver van je mobiele telefoon af bent. En diefstal van de tas blijkt ook vrij nutteloos: de tas opent alleen maar door middel van jouw vingerafdruk. Of die van 99 andere mensen: dat kan geprogrammeerd worden. En bij die mensen zitten als het goed is vrij weinig personen die je telefoon willen stelen…

https://www.instagram.com/p/BT6Hvx8FU3-/

De animo voor de tas is enorm. Er zou 30.000 dollar moeten worden opgehaald om te beginnen met het project, maar inmiddels heeft de Kickstarter-pagina van het project al bijna 100 duizend dollar opgebracht. De prijs voor een exemplaar? Eh, daar moet je wel aardig diep voor in de buidel tasten. De tassen kosten tussen de 399 en 450 dollar. Maar dan heb je dus wel een gratis oplader erbij…

Instagram @fyblondon

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Telefoon leeg? Deze handtas laadt hem voor je op!
Sluiten