Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Lifestyle 9 mei 2017

Op je strepen staan

Nog geen inspiratie voor je outfit vandaag? Metro Lifestyle helpt je graag een handje. Elke ochtend zetten we de tofste outfits van onze favoriete bloggers online in Metro Modeleven.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug op Metro.

Op je strepen staan

Dinsdag is voor velen de saaiste dag van de week. Je bent net over de maandagdip heen en morgen breekt de week alweer door midden. Wat is er nou fijner dan zelf de dinsdag opvrolijken? Doe het met overdreven duidelijke of juist subtiele strepen in je outfit!

https://www.instagram.com/p/BTzVtaIAZMb/

https://www.instagram.com/p/BT04s9Thj_9/

Jouw outfit in de schijnwerpers?

Hoe zie jij er vandaag uit? Daar zijn we onwijs benieuwd naar! Tag je outfit of een mooie foto van een bijzonder accessoire met #metromodeleven op Instagram en wie weet zie je jezelf vanmiddag wel terug in de app. En volg ons natuurlijk op Instagram: @metrolifestyle_nl!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Op je strepen staan
Sluiten