IngelisedeVries
IngelisedeVries Lifestyle 10 mei 2017 / 08:56 uur

Kleurrijk de week in

Nog geen inspiratie voor je outfit vandaag? Metro Lifestyle helpt je graag een handje. Elke ochtend zetten we de tofste outfits van onze favoriete bloggers online in Metro Modeleven.

Maar er is meer: we zijn heel benieuwd naar jouw outfit! Wil jij met je outfit schitteren op Metro Lifestyle? Deel je tofste outfit, mooiste accessoire of bijzondere verhaal bij een fashionitem op Instagram onder de hashtag #metromodeleven en misschien zie jij jezelf wel terug op Metro.

Lentekriebels

Hopelijk was je weekend fantastisch en kon je met bevrijdingsdag een feestje vieren. Maar nu zit het erop en moet je weer aan de bak. Maar waarom niet de lentekriebels van dit weekend er een beetje inhouden? Metro inspireert je met kleurrijke outfits óf een subtiel kleurig detail.

https://www.instagram.com/p/BTZRVOAlOYh/

Jouw outfit in de schijnwerpers?

Hoe zie jij er vandaag uit? Daar zijn we onwijs benieuwd naar! Tag je outfit of een mooie foto van een bijzonder accessoire met #metromodeleven op Instagram en wie weet zie je jezelf vanmiddag wel terug in de app. En volg ons natuurlijk op Instagram: @metrolifestyle_nl!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kleurrijk de week in
Sluiten