Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 9 mei 2017 / 06:49 uur

Dág puisten!

Deze ietwat bizarre beautyhack opent deuren voor eenieder die worstelt met puistjes. Het geheime ingrediënt zal je verbazen.

De populaire beautyvlogger Farah Dhukai gebruikt namelijk knoflook in de strijd tegen puistjes. Eh, knoflook? Ja echt, je leest het goed. In haar laatste Instagramvideo laat ze zien hoe het witte kopje van een puist als sneeuw voor de zon verdwijnt wanneer het in aanraking komt met knoflook.

Hoe het werkt: maak kleine sneetjes in een teentje knoflook, zodat het sap vrij kan komen. Wrijf het sap dan voorzichtig op je puist. Zoals je in onderstaande video kan zien, verdwijnt-ie. Nu hoef je je puistje niet meer uit te knijpen (al blijft dat verleidelijk, natuurlijk).

Ontsmettend

Heel gek is het eigenlijk niet: knoflook is van nature ontsmettend en bevat veel zwavel, dat een uitdrogende werking heeft.

View this post on Instagram

GET RID OF PIMPLES OVER NIGHT! 👋🏽⚪️🌝 GARLIC will flatten your pimple and get rid of it overnight, if not instantly! 🙌 💦Take a clove of garlic and make some cuts in it to extract some garlic juice 🌬RUB the garlic on any pimples that you may have ⚪️If you have a whitehead like me – itll be gone INSTANTLY and wont come back🙅🏽 🔴If you have a larger pimple beneath the surface, rub the garlic on it and leave it on over night. Youll wake up with it GONE! ✅Try this out.. it REALLY works to flatten the pimple and make sure it doesn't come back! #hudabeauty #wakeupandmakeup #vegas_nay #diy #makegirlz Disclaimer: As with any skin care regimen, always do a test patch first to see if your skin is allergic to any of the ingredients. Everyone's skin is different, so result can vary from person to person. I can not vouch for any substitute ingredients. This post is provided for information and educational purposes. It is not designed or intended to constitute medical advice. Please discontinue use if your skin does not react well to the regimen. *garlic is acidic and can have adverse reactions on your skin if not used correctly. Please take caution when applying any DIY on to your skin and always do test patch on the back of your hand first*

A post shared by Farah Dhukai (@farahdhukai) on

Zou jij deze beautyhack thuis proberen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dág puisten!
Sluiten