Marike Wouters
Marike Wouters Lifestyle 28 apr 2017 / 08:30 uur

Zeven keer een nieuwe trend: helix-tattoos

Waarom zou je nog een oorpiercing nemen als je ook een helix-tattoo kunt laten zetten? Op Instagram duiken steeds meer foto’s op van deze vorm van bodyart. Geen gepruts meer met ringetjes, maar gewoon een staaltje elegante lichaamskunst op je oor!

Tegenwoordig worden niet alleen maar sieraden gebruikt om je oren te versieren. De helix-tattoo is een trend en daarmee een alternatief op de helix-piercing. Dat is een piercing in het bovenste randje van de oorschelp en gaat door het kraakbeen, ‘helix’ genaamd.

De tatoeëerders hebben een vaste hand nodig voor deze subtiele tattoos die op het randje van je oor worden gezet. Het design varieert van bloemetjes tot minimalistische lijntjes.

https://www.instagram.com/p/BTaVUETluvV/

https://www.instagram.com/p/nWMBTThCS3/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zeven keer een nieuwe trend: helix-tattoos
Sluiten