Alice Boothby
Alice Boothby Lifestyle 1 mrt 2017 / 17:13 uur

Deze 90-jarige doet het beter in de gym dan jij

De kans is groot dat je in het in de sportschool aflegt tegen de 90-jarige Vern uit Florida. Zijn video gaat inmiddels viral.

De hoogbejaarde Amerikaan besloot zijn verjaardag te vieren in de sportschool en trakteerde zichzelf op 24 loeizware pull-ups. Je moet er maar zin in hebben, laten we maar zeggen. Volgens zijn zoon is Vern ondanks zijn leeftijd niet uit de fitnessruimte weg te slaan en trainen vader en zoon regelmatig samen. Dat Vern deze oefening überhaupt kan uitvoeren, mag best een wonder genoemd worden. Hij brak als kind beide ellebogen.

In de beschrijving van de video doet zijn zoon een boekje open over dat voorval: „Als je je afvraagt hoe je in hemelsnaam beide ellebogen kunt breken: dat kwam omdat hij aan het dollen was met grote gast die een bezemsteel in zijn handen had. Die gast sloeg zo mijn pa’s ellebogen op de grond. Niet expres natuurlijk, maar het heeft wel gevolgen gehad voor de rest van zijn leven."

Vernyboy
Vern live aan het werk zien? Reis dan af naar Haines City, Florida. Volgens zijn zoon traint Vern op zondag, dinsdag en donderdag in Anytime Fitness en kan hij wel een schouderklopje gebruiken. Liever digitaal? Vern gaat op Twitter schuil onder de naam VernyBoy.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze 90-jarige doet het beter in de gym dan jij
Sluiten