Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 7 feb 2017 / 09:48 uur

Ronald van der Kemp wint modeprijs Cultuurfonds

Ontwerper Ronald van der Kemp heeft het zevende Cultuurfonds Mode Stipendium gekregen. Het stipendium, dat in 2010 in het leven werd geroepen door iemand die anoniem wilde blijven, bestaat uit 50.000 euro plus een wisseltrofee die is ontworpen door Atelier Ted Noten.

Van der Kemp staat in de modewereld bekend om zijn extravagante jurken. Hij kleedde beroemdheden als Kate Moss, Doutzen Kroes, Justin Bieber en Lady Gaga.

Angélique Westerhof, directeur van de Dutch Fashion Foundation, die het Prins Bernhard Cultuurfonds helpt bij de ontwikkeling van het Cultuurfonds Mode Stipendium, noemt het werk van Van der Kemp ,,chic, avant-garde, cool en tegelijkertijd tijdloos.”

Proficiat! Designer Ronald van der Kemp (RVDK) ontvangt het zevende Cultuurfonds Mode Stipendium in de Bijenkorf: "Een…

Gepostet von Cultuurfonds am Montag, 6. Februar 2017

,,Het is dan ook geen wonder dat hij alle support geniet van de internationale modemedia en dat zijn ontwerpen worden gedragen door de meest uitgesproken wereldsterren. Kortom, Ronald van der Kemp weet fashion wederom subliem te maken", aldus Westerhof.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Ronald van der Kemp wint modeprijs Cultuurfonds
Sluiten