Nieuwste gezicht Maybelline: een mannelijke vlogger

6 januari 2017 om 17:09Sherida van IJsselmuide
Nieuwste gezicht Maybelline: een mannelijke vlogger
Videostill / YouTube

Je zou het niet meteen verwachten, maar het nieuwste gezicht van cosmeticamerk Maybelline is een mannelijke vlogger. Manny Mua is de gelukkige.

De YouTubester - die eigenlijk Manny Gutierrez heet - is de eerste mannelijke ambassadeur van het beautymerk.

Maybelline heeft natuurlijk niet zomaar voor Manny gekozen. Hij heeft namelijk een flink aantal volgers (een slordige 5 miljoen in totaal) op social media. In zijn video's geeft hij mannen al langer make-upadvies. Hij laat daarbij onder andere zien goed met mascara overweg te kunnen. Dat komt goed uit: aan hem de taak om de nieuwste mascara van het beautymerk te promoten. Dat doet hij samen met Shayla Mitchell, een eveneens populaire - maar dan vrouwelijke - beautyblogger.

Vereerd

Manny deelt het grote nieuws op zijn eigen behoorlijk hysterische wijze met de rest van de wereld op zijn Instagramaccount. ‘Het begin van 2017 is fantastisch, OMG. Ik zou niet enthousiaster en meer vereerd kunnen zijn dan ik nu ben’, schrijft hij.

 

Zijn enthousiasme is niet vreemd, gezien het feit dat hij en Shayla niet in de voetsporen treden van de minsten: eerder werkten onder meer Gigi Hadid en Adriana Lima mee aan de campagnes van het Amerikaanse make-upmerk.

De eerste commercials van Manny en Shaila zijn al geschoten. Dit is er een van: