Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 13 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Vader tovert slaappakje dochtertje om tot ruimtepak

Het voordeel van ouder zijn is dat je je kind precies zo kunt kleden zoals jij het leuk vindt, tótdat ze een eigen smaak en wil ontwikkelen. En tot die tijd kun je ze in alles hijsen wat je tof vindt. Vader Ben Brucker zag zijn kans schoon.

Babypakjes zijn vooral lief en zacht, maar zeker niet stoer. En precies om die reden besloot Ben met wat hulp van zijn moeder het slaappakje van Maya om te toveren tot een coole slaapsuit. De vader uit San Francisco had pappadag en was op zijn 4 maanden oude dochtertje Maya aan het passen toen hij besloot om van zijn dochter een mini-astronaut te maken.

Foto: Imgur

Mini-astronaut

Ben bestelde verschillende plaatjes met een astronautisch tintje en een heus NASA-label op Amazon om het pakje van zijn dochter wat stoerder te maken. Hij uploadde de foto van het eindresultaat op Imgur met het bijschrift „terwijl mijn vrouw op werk was, had ik lol met de ‘Magic SleepSuit’ van onze dochter.” En „Dit slaappakje hoort er voor te zorgen dat zij (en wij) beter slapen. Het ziet er compleet belachelijk uit en we vonden het op een ruimtepak lijken. Ik dacht dan we kunnen net zo goed een stapje verder gaan.” Zo te zien heeft zijn dochtertje het prima naar haar zin in haar supersonische astronautenkostuum.

Foto: Imgur
Foto: Imgur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vader tovert slaappakje dochtertje om tot ruimtepak
Sluiten