Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 30 dec 2016 / 09:25 uur

Overzicht 2016: dít lazen jullie het meest

Het was ons het jaartje wel. Nu het eind van 2016 dan écht in zicht is en 2017 alvast het hoofd om de deur steekt, is het tijd om de balans op te maken. Staat de ene gebeurtenis voor altijd in je geheugen gegrift, de andere kan zomaar in de vergetelheid zijn geraakt.

Gelukkig bestaat er nog zoiets als het internet: zo kunnen we precies terughalen wat er ook alweer allemaal gebeurde in 2016. Deze 5 lifestyle artikelen lazen jullie het afgelopen jaar het meest:

Serveerster deelt foto na dag werken op pumps 
Iedereen die een baan heeft waarbij je veel op je benen staat, weet dat het aan het einde van de dag flink pijn kan doen. Dat gold ook voor deze serveerster. Ze deelde een foto van haar voeten nadat ze een hele dienst op pumps had gewerkt. En dat ziet er behoorlijk pijnlijk uit.

https://www.facebook.com/nicola.gavins/posts/10156847278270162

Zo vaak zou jij eigenlijk je bed moeten verschonen 
Confronterend? We verschonen ons bed veel minder vaak dan eigenlijk zou moeten. En dat terwijl er toch weinig zo lekker ligt als kakelverse lakens om tussen te kruipen. Misschien een goed voornemen voor 2017?

Aha, daarvoor is dat minizakje van je spijkerbroek
Wáár dient toch in vredesnaam dat minuscule zakje in de zak van je spijkerbroek voor? Er past net een aansteker, een paar munten kleingeld of een sleutel in (spoiler alert: allemaal fout). We vonden het verlossende antwoord voor je. Kennis is macht, ook in 2017.

View this post on Instagram

After a few ADE nights you would love to stay in bed forever right? @nickysmol is chilling in her comfy #501 jeans #LiveInLevis

A post shared by Levi's Netherlands (@levis_nl) on

Zeeman brengt je naar het altaar in trouwjurk

In 2016 bloeide de economie weer wat op. Toch zit het bezuinigen inmiddels ingebakken bij de Nederlandse consument. Of we hebben simpelweg geen zin meer om kapitalen uit te geven aan een jurk die je hoogstwaarschijnlijk maar één keer in je leven aantrekt. Hoe dan ook: de spotgoedkope trouwjurk van de Zeeman hield de gemoederen aardig bezig.

View this post on Instagram

Ze zijn er weer! Vanaf morgen (donderdag 25 februari) 14.00 uur de laatste exemplaren, alléén online op: www.zeemanshop.com/assortiment/trouwen

A post shared by Zeeman (@zeeman_textielsupers) on

De voordelen van een maand lang geen alcohol drinken

De overdaad aan alcoholische versnaperingen kan nogal heftig zijn, zo na de feestdagen. Het is niet voor niets dat veel mensen het nieuwe jaar beginnen met een alcoholvrije maand. We zochten voor je uit welke voordelen dat nu precies heeft. Proost!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Overzicht 2016: dít lazen jullie het meest
Sluiten