Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 9 dec 2016 / 11:16 uur

Nieuwe namen voor IKEA-items: zó red je je relatie

Zit je te twijfelen of je misschien in relatietherapie moet, maar vind je dat te duur of misschien een tikkeltje overdreven? Er is een oplossing waar je wellicht niet zo snel aan had gedacht: breng eens een bezoekje aan IKEA.

In een relatie kan er over verschillende zaken wrevel ontstaan. Dat je partner te ver weg woont bijvoorbeeld, of dat je weinig meer met elkaar te bespreken hebt. Je kunt je eraan storen dat je lief nooit de afwas doet of een vermeende allergie voor huisdieren heeft (terwijl jij niéts liever wil dan een vrolijke kitten in huis).

Nieuwe naam

Nu zal je denken: wat heeft de IKEA daar dan in vredesnaam mee te maken? Welnu, IKEA heeft een paar van zijn populaire items een nieuwe naam gegeven. En die zouden er zomaar eens voor kunnen zorgen dat bepaalde relatieproblemen bespreekbaar worden gemaakt.

Screenshot IKEA
Screenshot IKEA

Dus, heb jij het een en ander te bespreken met je significant other? Stuur deze site even door!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe namen voor IKEA-items: zó red je je relatie
Sluiten