Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 29 dec 2016

Man vraagt vriendin ten huwelijk met bak ijs

Het ene koppel wordt wild van Disney, terwijl het andere koppel liever de hele dag samen hun lievelingsstrip leest. Een Amerikaanse man besloot zijn vriendin ten huwelijk te vragen met hun gedeelde favoriet: ijs

Romantiek zit hem in kleine gebaren, en we vinden allemaal iets anders het toppunt van pure romantiek. Luke Munsterteiger besloot voor zijn huwelijksaanzoek eten te gebruiken, ijskoud eten. Hij en zijn vriendin Else Schmit hebben al twee jaar een relatie, en ze zijn zo gelukkig dat Luke besloot zijn lief om haar hand te vragen.

Luke en Else hebben één gedeelde guilty pleasure, het Italiaanse ijs van Talenti, die ze altijd samen delen. Dus voor zijn aanzoek hoefde Luke niet ver te zoeken. Hij besloot het ijsmerk een mail te sturen met daarin het verhaal achter zijn voorliefde voor ijs, en zijn geplande aanzoek, schrijft Elite Daily.

Speciaal etiket

Het merk reageerde enthousiast en werkte maar wat graag aan de lieve actie van Luke mee. Ze stelde voor een etiket te ontwerpen speciaal voor zijn aanzoek, waarop hun favoriete emoji’s kwamen te staan en de hamvraag ‘Else, Will You Marry Me’. De ijsbak werd gevuld met hun favoriete smaak, fudge brownie. Maar Luke was niet van plan om de ijsbak doodgewoon onder de neus van zijn aanstaande te drukken, hij had iets speciaals bedacht.

Het aanzoek

Terwijl de moeder van Else haar dochter in de supermarkt afleidde, sloop Luke naar de schappen van het ijsmerk, om zijn gepersonaliseerde ijsbak vooraan in het schap te zetten. Luke en Else liepen vervolgens samen naar het schap om ijs uit te zoeken. Terwijl Else de bak pakte en doorkreeg wat er gebeurde, ging Luke achter haar op één knie zitten. Haar moeder en zusje kwamen tevoorschijn tussen de schappen en waren aanwezig bij het aanzoek. Ze zei ja!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man vraagt vriendin ten huwelijk met bak ijs
Sluiten