Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 5 dec 2016 / 11:06 uur

Man vraagt vriendin ten huwelijk met asielkatje

Een huwelijksaanzoek is puur persoonlijk. Want waar houdt jouw lief van: pure romantiek, snelle auto’s of dieren misschien? De Amerikaanse Jerad Forsyth besloot zijn vriendin ten huwelijk te vragen met een wel heel aandoenlijke prop.

Dierenliefde

Jerad en zijn vriendin Kat Woodley zijn twee jaar samen en hun liefde voor dieren delen ze maar wat graag. Zo hebben ze al een hond, Shamus. Maar Jerad vond dat ze toe waren aan gezinsuitbreiding. Hij wilde zijn vriendin Kat ten huwelijk vragen en besloot dat niet met een doodnormale ring te doen. Kat werd naar het plaatselijke asiel gelokt, om te komen kijken bij een nieuwe kitten die onlangs was gered. Jerads tante werkt bij het asiel, dus Kat zocht er niets achter.

Romantische boodschap

„Ze gaven met Gandalf – de naam van de kitten – en zeiden me dat ik het plaatje aan de halsband moest lezen”, vertelt ze aan Metro UK. Op het halsbandje stond geschreven ‘wil je met me trouwen?’. Terwijl ze de tekst op de halsband van het kleine katje aan het bewonderen was, sloop Jerad naar binnen, die ondertussen op zijn knie was gegaan. Kat heeft ja gezegd!

https://www.instagram.com/p/BNSCvQAAp9N/

Uiteindelijk kreeg Kat, traditiegetrouw, ook nog een ring van Jerad. Zelfs twee, schrijft ze op haar Instagramaccount. Een ring met stenen van zijn overgrootmoeder, en een diamantenring in de vorm van een hartje.

https://www.instagram.com/p/BNQRL1dgowq/

https://www.instagram.com/p/BNfw9kPD9hr/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man vraagt vriendin ten huwelijk met asielkatje
Sluiten