Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 22 dec 2016

Man kopieert iconische outfits Carrie Bradshaw

Wie fanatieke kijker was van de HBO-serie Sex and The City, zal het vast niet zijn ontgaan dat de outfits van Carrie Bradshaw elke aflevering weer fantastisch waren. Reden genoeg voor de 32-jarige Dan Clay om de meest iconische looks te kopiëren.

Dragshaw

Het begon voor de grap: Dan verkleedde zich afgelopen Halloween als Carrie Bradshaw en besloot kort daarna zijn Instagramprofiel (waar de foto op stond) op publiek te zetten. Binnen een paar uur kreeg Dan duizenden reacties van glunderende SATC-fans. Wat bleek? Zijn foto was gedeeld door een van de grootste Sex And The City-fanpagina’s. Hij besloot zijn Instagramaccount te wijden aan zijn nieuwe alter ego: Carrie Dragshaw.

Uit de kast

Tijdens zijn middelbare schooltijd, toen de serie voor het eerst werd uitgezonden, deed hij alsof hij een hekel had aan de HBO-serie. Al helemaal wanneer er meisjes bij hem over de vloer kwamen, die de serie wilden kijken. Maar nu Dan uit de kast is, geeft hij toe een groot fan te zijn. Voor Halloween besloot hij dan ook zijn kostuum rondom het hoofdpersonage te creëren. Zijn tutu komt zelfs uit de winkel van de hoofddesigner van de outfits uit de serie, Patricia Field.

Een reactie van Sarah Jessica Parker

Dan woont maar een paar blokken verwijderd van het beroemde appartement van Carrie in West Village. Hij besloot dan ook om alle foto’s op de originele SATC-locaties en buurten te fotograferen. Inmiddels heeft Dan de smaak te pakken en plaatst hij regelmatig een foto van zichzelf in een één op één kopie van de outfits uit de serie. En dat bleef ook bij de hoofdrolspeelster, Sarah Jessica Parker, niet onopgemerkt. Ze heeft al twee keer een reactie achtergelaten op zijn Instagramaccount.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man kopieert iconische outfits Carrie Bradshaw
Sluiten