Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Lifestyle 13 dec 2016
Leestijd: 2 minuten

Lief! Man verbouwt kast tot make-uptafel voor vrouw

Kaarsjes, een goed flesje wijn of een jazzy muziekje; romantiek draait niet altijd om groteske gebaren en luxe kado’s. Een Amerikaanse man besloot voor zijn vrouw de handen uit de mouwen te steken. Hij bouwde een droomkast voor haar.

Droomkast

De één wil een kookeiland, de ander wil een inloopkast en de Amerikaanse Kari Koelsch wilde dolgraag een plekje waar ze zich mooi kan maken: een make-uptafel. Ondanks dat Kerst pas over een paar weken is, besloot haar man Todd om zijn vrouw te verrassen.

Praktisch en stijlvol

De Handige Harry nam een lege kast in het huis onder handen en bouwde er een op maat gemaakte luxueuze make-up tafel van. De tafel met spiegel, lampjes, behang en vrouwelijke accessoires is voorzien van allerlei praktische opbergvakjes.

Nieuwsgierig

Kari mocht een tijdje niet in de buurt van de kast komen van haar lief. Maar besloot dit – omdat ze haar nieuwsgierigheid niet kon stillen – het toch te doen. „Ik was helemaal gechoqueerd toen ik zag wat erin zat. Ik kon me niets mooier en perfecter voorstellen” vertelt ze aan Huffington Post. En „Ik kan het bijna niet geloven dat mijn man zo’n vrouwelijk design heeft bedacht. Na een werkdag zit hij meestal helemaal onder de modder. Ik ben aangenaam verrast dat hij op het idee kwam om een roze make-uptafel met glitter te maken. Het project kostte niet veel geld, maar als ik naar het resultaat kijk besef ik dat de kast het meest waardevolle cadeau ooit is.”

https://twitter.com/guaacamoll/status/805566133621456897

Smelten

Haar Zus Molly vond de actie van haar schoonbroer zo aandoenlijk en lief dat ze besloot het eindresultaat te delen op Twitter met de tekst „ Zo’n man heb ik ook nodig”. Van over de hele wereld vallen vrouwen in katzwijm voor de bouwkunsten van Todd. Inmiddels gaat de kast over het internet. Misschien een goede inspiratie voor jouw man of vlam?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lief! Man verbouwt kast tot make-uptafel voor vrouw
Sluiten