Evie Westland
Evie Westland Lifestyle 30 dec 2016 / 15:45 uur

Hint Netflix op vervolg Gilmore Girls?!

Het houdt de gemoederen aardig bezig op social media: komt er nu wel of niet een vervolg op het vervolg van Gilmore Girls?

Voor wie nu denkt: “Wat bedoelen ze nu in vredesnaam met een vervolg op het vervolg?” is dit bericht niet bedoeld. En als Gilmore Girls: A Year In The Life Of nog op je lijstje staat van series die je nog moet zien, doe je er ook goed aan om niet verder te lezen (want: spoiler alert).

‘Mom, I’m pregnant’

Goed, hoe zat het ook alweer? In november lanceerde streamingdienst Netflix een langverwacht vervolg op de hitserie Gilmore Girls. Na de vier afleveringen werd duidelijk hoe het nu gaat met Rory en Lorelai Gilmore.

Helaas bleven we ook achter met behoorlijk wat vragen. Want we waren toch wel heel erg benieuwd naar de trouwjurk van Lorelai. Maar de belangrijkste vraag is toch: wié is in hemelsnaam de vader van Rory’s baby? Het kan toch niet zo zijn dat een serie met zo’n gigantische cliffhanger eindigt, zonder dat er nieuwe afleveringen komen?

Twitter

Het lijkt er nu inderdaad op dat Netflix op Twitter hint dat die er wél komen.

Was één van jouw goede voornemens om minder te bingewatchen in 2017? Dat kun je dus wellicht vergeten. Tenminste… als de geruchten kloppen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hint Netflix op vervolg Gilmore Girls?!
Sluiten